Odabrano iz Nature

Najtraženiji prirodni preparati iz Nature

nazovite nas: 092 371 8285

Omega Kril

Omega kril s pasjim trnom i amarantom

Jedinstvenost TIENS Kril ulje je što su omega-3 masne kiseline u fosfolipidnom obliku. Fosfolipidi tvore strukturalnu bazu stanične membrane u našem tijelu. 

TIENS Kril ulje lako se prepoznaje i iskorištava u tijelu. Zbog toga manje doze TIENS Kril ulja daju bolje rezultate od tradicionalne riblje omege -3 

 Pakiranje: 30 kapsula 
 Cijena:  291,00kn

AKCIJA 2 platiš + 1 gratis !!!!

 Zemlja porijekla: Norveška 


TIENS Kardi je dodatak prehrani koji sadrži antartičko kril ulje, ulje bobica pasjeg trna i ulje sjemenki amaranta. Antartičko kril ulje je najčišći izvor omega-3 masnih kiselina na svijetu. Vezano je na fosfolipide i ima visoki stupanj apsorpcije. Sadrži i najsnažniji antioksidans u prirodi – astaksantin.

Amarant

Amarant, u Mezoamerici se uzgaja kao ruderalna biljka 8000 godina. Milenijima, cvjetovi amaranta i sjemenke prepoznaju se kao bogate nutritivnim i zdravstvenim vrijednostima. 

Azteci amarant smatraju svetom biljkom, gdje su se plodovi miješali s krvlju tijekom nekih religioznih obreda. I u Europi ime amarant dolazi od Grčke riječi amarantos – „ona koja ne vene”. U biljnom svijetu sjemenke amaranta jedinstvene su po svojem bogatstvu skvalena-sastojku koji normalizira kolesterol i trigliceride u krvi.

Kako naručiti Omega Kril

Konzultacije i naručivanje na mob . : 092 371 8285 / 01 3907 189 
Cijena:  291,00kn
AKCIJA: platiš 2  +  1 gratis

U Zagrebu Omegu Kril možete kupiti u našem centru:  "Natura", Ilica 219a, Zagreb

Radno vrijeme pon.- petak od 9h do 18h subotom od 9h do 13h.

Izvan Zagreba preparate šaljemo poštom. Plaćanje pouzećem.

Osiguran besplatni parkinga. Samo nam se javite kako bi vam podigli rampu na parkiralištu.