Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

nazovite nas: 01 3907 189 

Pročišćivač voća i povrća, mesa, vode…

OZONATOR NOVE GENERACIJE

Predstavljamo vam vrhunski pročišćivač voća, povrća, mesa, vode, zraka. Preporučujemo ga svima. 

Uklanja pesticide na voću i povrću, razgrađuje hormonske dodatke u mesu i morskoj hrani, uništava bakterije, izbjeljuje i otklanja tvrdokornu prljavštinu, održava hranu svježom, pročišćava vodu i alkalizira je i na taj način nam pomaže da zdravije živimo.   

Ozdravite svoju hranu.  To je ključ zdravlja

PROČISTITE VOĆE I POVRĆE OD PESTICIDA, MESO OD ANTIBIOTIKA I HORMONA RASTA, VODU OD BAKTERIJA I OTROVA, ZRAK..

Pročistite voće i povrće

Danas je nužno pročistiti voće i povrće od svih otrova kojim ga špricaju. Te uništiti štetne bakterije, a posebno e-coli i slične koje mogu nanijeti veliku štetu. Nakon uključenja, stavite spravljač pjene na dno posude s vodom. Tako ćete ukloniti preostale pesticide i katalizatore iz voća i povrća, Nakon što je očišćeno ovim uređajem, voće i povrće ne gubi hranjivu vrijednost.

Pročistite meso

Nakon uključenja, stavite spravljač pjene na dno posude s vodom. Tako ćete ukloniti mesne antibiotike i hormone. Korištenjem ovog uređaja, ribe, škampi i školjke bit će oslobođene neugodnog ribljeg mirisa, opasnih bakterija i antibiotika, pa meso postaje elastično i ukusno. Nakon što je očišćeno ovim uređajem, meso ne gubi hranjivu vrijednost.

detoksikacija vode

Pročistite vodu

98% vodećih proizvođača flaširane vode koristi ozon prije flaširanja. Naravno da to isto i vi možete učiniti i uštedjeti.
Napravite živu, alkaliziranu vodu punu kisika.
Nakon 10 minuta djelovanja u vodi, spravljač pjene može ukloniti preostali klor iz vode, sterilizirati vodu, rastaviti teške metale i anorganske tvari. Voda je pitka 20 minuta nakon isključenja uređaja

Pročistite akvarij

Uklanjanje bakterija, povećanje kisika i spriječavanje patoloških promjena u akvariju
Direktno stavite spravljač pjene u akvarij i molekule ozona ulaze u vodu te oslobađaju kisik. Ovo može ukloniti bakterije, oksidirati nečistoće i spriječiti ribu od truljenja. Ako ga koristite svaki dan otprilike 5 minuta, uređaj može ukloniti parazite, zaraze i mikrobe. 

Uklonite neugodne mirise

Uklanjanje mirisa iz novouređenih prostorija i namještaja
Ovaj uređaj može efikasno ukloniti štetne plinove sa novog namještaja i iz novouređenih prostorija, kao što su formaldehid i miris boje. Smanjuje iritaciju kod čovjeka te efikasno održava dišno i psihičko zdravlje. Kad zatvorite vrata i prozore uvijek uključite uređaj na 30 minuta, ljudi smiju ući u prostoriju tek 15 minuta nakon isključenja.

Sterilizacija

Ozon se koristi za sterilizaciju instrumenata u bolnicama.

Nakon stavljanja posuđa i ostalih predmeta u posudu, stavite spravljač pjene u vodu te dodajte malo deterdženta. Poslije 15 minuta, nema više bakterija i predmeti su kao novi. Ozonirajte bočice, četkice za zube i drugi predmeti u vodi 15 minuta, 

TIENS NOVA GENERACIJA PROČIŠĆIVAČA

  • Moderan dizajn - Pravokutan oblik, crno-bijelo kućište, veliki i koncizni LCD displej
  • Kontrola dodira - Kontrolni sustav dodira, veliki LCD displej s četiri programa – voće, povrće, posuđe i meso; pristisak na bilo koji od njih na 1 sekundu za početak rada, još jedan pritisak za zaustavljanje olakšava rukovanje aparatom. Sistem će uključiti uštedu energije nakon 2 minute mirovanja. LCD će se isključiti i uštediti vaš novac.
  • Veći stupanj otpuštanja ozona - TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća ll. generacije može udvostručiti emisiju ozona po jedinici, dajući bolje performanse sterilizacije.
  • Poboljšani kamen za ozoniranje - Veči kamen za ozoniranje može raspršiti više ozona tijekom istog perioda, što rezultira uravnoteženijom i bržom dezinfekcijom.
  • Štedi energiju i lagan je - DiCHO Pročišćivač voća i povrća nije štetan za okoliš jer za svoj rad koristi samo 15 W. Lagan je, teži 1.2 kg. 

Što je zapravo pročišćivač voća i povrća i kako radi?

TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća je uređaj za čišćenje u kojem je integriran princip biotehnologije, elektronike i mehanike zajedno, s inteligentnim čipom koji kontrolira aplikaciju i primjenu ozona (O3) u svakodnevnom životu. Uređaj koristi snažan oksidativni učinak ozona kako bi proizveo funkciju dezinfekcije, uklanjanja ostatka nusprodukta raspada bakterija, neugodnih mirisa i produživanja svježine hrane. 

Što je zapravo ozon i kako se stvara?

Ozon (O3) je oblik kisika koji ima jedan atom kisika više od atmosferskog kisika (O2) koji udišemo. Ozon se prirodno nalazi u stratosferi, gdje je kisik izložen djelovanju ultraljubičastih zraka i visokoj količini električnoj potencijala munja. Te molekule prirodno teže tome da se vrate u normalu, stabilno stanje i otpuste višak atoma kisika. 

Kako se taj mehanizam koristi za čišćenje bakterija i pesticida i kako održava našu hranu svježijom?

Kada molekula ozona dođe u kontakt sa staničnim membranama bakterija, nastaje reakcija oksidativnog proboja koja stvara male rupice u zidu stanicu. Dovoljna količina atoma kisika može probiti staničnu membranu bakterijskih stanica. To vodi do lize bakterijskih stanica i stanica se počinje dezintegrirati što s vremenom dovodi do smrti bakterija.

Kako Pročišćivač voća i povrća eliminira viruse?
Slični mehanizam događa se s virusima. Iako oni ne sadrže staničnu membranu kako bakterije, obično su zaštićeni proteinskom ovojnicom. 
Jedna molekula kisika uništava viruse difuzijom kroz proteinsku ovojnicu u jezgru nukleinske kiseline, rezultirajući štetom na virusnoj RNA.

Može li Pročišćivač  eliminirati pesticide s hrane poput voća i povrća?

Da, TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća može eliminirati pesticide s površine hrane. Ozon je visoko reaktivan i može oksidirati na površini kemikalija i pesticida mijenjajući time kemijski sastav i pretvarajući ga u inertnu supstancu.

Specifikacija uređaja
Naziv uređaja TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća
Garancija 2 godine.
Određen napon 220V.
Određena jačina 15W
Određene frekvencije 50Hz
Maksimalno podešavanje trajanja 60 minuta

TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća ll.generacije ima EC Declaration of Conformity, CE oznaku, 
koji odgovara uvjetima EU u vezi sigurnosti, zaštite okoliša i učinkovitosti električne energije.

Velika promotivna Akcija 

Kupite 1 pročišćivač za samo 1.662,00 kn

Nazovite za dodatne pogodnosti!

Akcija traje do 26.07.2019. ili do kraja zaliha 
 Redovita članska cijena 2.494,00 kn. 
Besplatna dostava za Hrvatsku, Sloveniju, Austriju, BiH (uplata na žiro račun)

Kako naručiti?

Konzultacije i naručivanje na mob . :

- 092 371 8285
- 01 3907 189
- mail: kontakt@natura-odabrano.com

Izvan Zagreba preparate šaljemo poštom. Plaćanje pouzećem. Besplatna dostava za uplatu na žiro račun.

U Zagrebu sve preparate i aparata možete kupiti u našem centru:
"Natura", Ilica 219a, Zagreb

Radno vrijeme:
pon.- petak od 9h do 18h 
subotom od 9h do 13h.  

VELIKA PROMOTIVNA AKCIJA
Kupite za samo 950,00kn Tiens proizvoda
(postanite novi član Tiens kluba)
i
na poklon dobivate Nutri Shape set za reguliranje tjelesne težine.
(mjesec dana korištenja). Vrijednost poklona 1.612,00kn.

detaljnije o setu

Akcija traje do 26.07.2019. ili do isteka zaliha

zdravo mršavljenje

Tiens je prisutan u 190 država svijeta. Za detaljne informacije za pojedine države svijeta nazovite nas.
Slovenija  / Njemačka / Srbija / Bosna i Hercegovina /