Odabrano iz Nature

Najtraženiji prirodni preparati iz Nature

nazovite nas: 092 371 8285

Tiens kalcij u prahu

Jedinstveni kalcij u prahu napravljen iz telećih kostiju. Sadrži lako apsorbirajuće, ionizirane spojeve kalcija.  Jedan od najboljih kalcija u svijetu i najprodavaniji preparat u Naturi.

Važno je zapamtiti da se prirodni kalcij nalazi u ionskom obliku. Pri ulasku u tijelo pretvara se u molekularni oblik (netopljiva kalcijeva sol). Takva molekula ne može ući u stanicu, stoga je bolje koristiti dodatke koji sadrže ionizirani kalcij umjesto kalcijevog karbonta (često proizvedenog od školjaka kamenica) koji ima manju probavljivost.  

Tiens kalcij u prahu sadrži vitamine koji pomažu tijelu da apsorbira kalcij. Vitamin D uz kalcij pomaže apsorbirati i fosfor te upravo o vitaminu D ovisi koliko će ta dva elementa biti apsorbirana u naš krvotog. Nedostatak vitamina D smanjuje sposobnost apsorpcije kalcija, čak i kada jedemo hranu bogatu kalcijem. To može rezultirati demineralizacijom kostiju. Uz to, vitamin D potpomaže pravilan rad imunološkog sustava, stoga njegov nedostatak povećava rizik od infekcija.

Sadrži još i vitamin C, koji štiti stanice tijela od oksidativnog stresa i slobodnih radikala. Vitamin C također pridonosi pravilnom formiranju kolagena za normalne funkcije krvnih žila, kostiju, kože, zuba, hrskavice i desni. Proizvod također sadrži ivitamin A koji, osim što zajedno sa željezom potpomaže pravilan rad imunološkog sustava, ima važnu ulogu u specijalizaciji stanica (što znači da stanica pripada određenom tkivu i prilagođava se za određenu funkciju). 

  Cijena: 191,00 kn (članska cijena)


Tiens kalcij u prahu je naš najprodavaniji preparat već godinama.  Preporučamo ga svima te posebno onima koji imaju manjak kalcija u tijelu.

Kako kupiti Tiens kalcij u prahu?

Konzultacije i naručivanje na mob . : 
092 371 8285 / 01 3907 189 

 U Zagrebu Tiens kalcij u prahu  možete kupiti u našem centru: "Natura", Ilica 219a, Zagreb.

Radno vrijeme: pon.- petak od 9h do 18h / subotom od 9h do 13h.

Izvan Zagreba preparate šaljemo poštom. Plaćanje pouzećem. 

Osiguran besplatni parkinga. Samo nam se javite kako bi vam podigli rampu na parkiralištu.

NATURA JE ZASTUPNIČKI URED TIENSA