Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

Naručite preparate i aparate

Tiens Kordiceps sinensis

Originalni kineski kordiceps sinensis kompanije Tiens. Jedan od najtraženijih kineskih kordicepsa u svijetu!

Kordiceps obitava u visokim planinama na visini od 3.500 m iznad mora. Ličinka kordicepsa ima nadnaravnu sposobnost preživljavanja, hrani se korjenčićima planinskih biljaka, uključujući dvornik, astragal, ofiopogon. Tijekom dvogodišnjeg razvoja pod zemljom ličinka kordicepsa podnosi dugo gladovanje, hladnoću i nedostatak kisika. Tijelo kordicepsa ima mnogo hranjivih tvari i posebnih bioloških komponenata koje se nalaze u biljkama visokih planina. Otkriven prije oko tisuću i pol godina od strane himalajskog pastira, brzo je našao primjenu u kineskoj biljnoj medicini. Zbog svoje djelotvornosti kordiceps je postigao vrlo visoku cijenu. U drevnoj Kini, samo su si carski dvor i aristokracija mogla priuštiti da ga koriste. TIENS proizvodi ovaj izvanredan dodatak koristeći vrlo naprednu biotehnologiju dok istodobno uspjeva očuvati prirodni sadržaj u pripremi.

Kordiceps sinensis

Originalni kineski kordiceps kompanije Tiens jedan je od najtraženijih kordicepsa u svijetu. U Hrvatskoj je prisutan više od 15 godina. Mnoštvo je zadovoljnih kupaca  koji ga godinama koriste. Nazovite nas i saznajte sve informacije o Tiens kordiceps te zašto je on najbolje rješenje za vas. Dogovorite i individualne konzultacije u Naturi.

Sastav: fermentirani micelij kordicepsa, adenosin, manitol 
Pakiranje: Pakiranje sadrži 100 kapsula 

Način primjene: Uzimati 1-2 kapsule 1-2 puta dnevno sa mlakom vodom

Glavni sastojci Kordicepsa su: kordicepin i adenozin - aktivne tvari čija prisutnost u gljivici određuje kvalitetu uzgoja. Oni mogu igrati ulogu u širokom spektru bioloških procesa, na primjer, u međustaničnom prijenosu energije. Ostali aktivni sastojci su polisaharidi, kordicepinska kiseline i vitamina A, B, C, E, 16 kiselina, superoksid dismutaza (SOD), kao i cink, selen, magnezij, željezo i kalij.
• Pojačava opću otpornost organizma. 
• Poboljšava apetit, blagotovrna djeluje tijekom oporavka. 
• Energizira, povećava izdržljivost, smanjuje umor, što može poboljšati sportsku izvedbu. 
• Prikazuje antivirusna i antibakterijska svojstva protiv npr. Staphylococcus aureus. 
• Pomaže uravnotežiti razinu šećera u krvi. 
• Podržava dišni sustav, posebice učinkovitost pluća i iskoristivost kisika (ubrzava prilagodbu stanica na nisku razinu kisika). 
• Poboljšava mušku potenciju.

Redovita cijena    59,44 €  /  447,85 kn 
Iskoristite i popust iz paketa učlanjenja!

Nazovite nas radi preporuke koje je vrijeme za uzimanje kordicepsa najbolje za vas.

Kako naručiti
detaljnije