Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

nazovite nas: 092 371 8285

Tiens preparati

Preparati kompanije Tiens

Vodeća kompanija na polju kineske tradicionalne medicine.

kordiceps cordyceps tiens

Kordiceps sinensis

Nekada samo na kineskom dvoru. Originalni kineski kordiceps kompanije Tiens. Prema našim iskustvima najtraženiji kineski kordiceps širom svijeta. Mnoštvo zadovoljnih potrošača u Naturi već dulje od 10 godina

antilipidni  čaj

Tiens čaj

Jedinstveni kineski čaj. Sastav: gynostemia (Gynostemia Pentophyllum), lišće lotosa (Folius Nelumbinus), korijen dvornika (Polygonum spp.), zeleni čaj (Camellia Sinensis), sjemenke sene (Cassia Tora)

tiens kalcij u prahu

Super kalcij u prahu

Jedan od najdjelotvornijih kalcija u svijetu. Jedinstveni Tiens kalcij u prahu. Dodatak prehrani sadrži lako apsorbirajuće, ionizirane spojeve kalcija izvedene od telećih kostiju. Važno je zapamtiti da se prirodni kalcij nalazi u ionskom obliku..n

eliksir kineske datulje Tiens

Sok kineske datulje

Prema kineskoj medicini, dnevna potrošnja od samo nekoliko datulja osigurava dugovječnost. Njihov blagotvoran učinak na zdravlje otkriven je u davna vremena, a potvrdila ga je i moderna znanost. Postoje dokazi da je kao dodatak, kineska datulja pogodna za ljude svih dobnih skupina.

kril ulje s amarantom

Kril ulje sa amarantom i pasjim trnom

Jedinstveno kril ulje sa amarantom i pasjim trnom. Krill kojeg koristimo za proizvodnju TIENS Kardi dolazi iz najčišćih antarktičkih voda na svijetu. Antarktički kril je najčišći izvor morske omege-3 u svijetu..

Tiens dupla celuloza

Jedinstveni preparat za čišćenje organizma. Posebno za čišćenje crijeva i crijevnih resica što je ključ za bolju apsorpciju hranljivih tvari. Dupla celuloza spoj je različitih dijetalnih vlakna , uključujući celulozu iz kukuzura s dodatkom praha bijelog gloga...

Hitozan

Hitozan je zajedno s celulozom najrasprostranjeniji polisaharid (složeni ugljikohidrat) na zemlji. 
Tiensov hitozan je jedan od temeljnih preparata koje preporučamo za čišćenje i odkiseljavanje tijela. Osobe koje ga koriste vrlo brzo osjete da su radosnije i manje zgrčene.
Jedan od temeljnih preparata koje preporučamo svima.

Ikan

TIENS Ikan kapsule kombiniraju ginostemu - daleko istočnu "biljku dugovječnosti " s mrkvom i ekstraktom zelenog čaja. Ovi sastojci rade sinergijski te pružaju brojne pogodnosti za naše zdravlje i ljepotu, obuhvaćaju gotovo sve vitamine, minerale i biološki aktivne spojeve koji reguliraju funkciju tijela na staničnoj razini.

Ulje pšeničnih klica Vejkan Tiens

Vejkan

Glavni sastojak Tiens Vejkana su hladno prešana ulja pšeničnih klica koje su jedan od najpoznatijih izvora vitamina E.
Glavni sastojci: Ulje pšeničnih klica, lecitin, beta-karoten 
Vejakn je jedan od naših najtraženijih preparata. Preporučamo ga svima, a posebno onima koji imaju problema sa cirkulacijom.

Tiens divlja spirulina

Pripravak sadrži ekstrakt Arthrospira platensis - jedna od vrsti spiruline. Do 55-70 posto sastava spiruline je lako probavljiv protein (uključujući sve vanjske aminokiseline, koje tijelo ne može samo sintetizirati, i stoga moraju biti osigurane putem hrane). Nadalje, spirulina sadrži brojne polisaharide (glukozamin, glikogen), lako se može asimilirati u makro i mikro elemente...

Tiens Cink iz jajeta

Pripravak sadrži cink u obliku cink laktata, koji se lako prerađuje u tijelu. Osim toga, glukoze i proteini iz praha pilećih jaje, 
imaju najveću biološku vrijednost – koja se smatra superiornijom u odnosu na druge vrste bjelančevina jer sadrži velike količine esencijalnih aminokiselina, koje se trebaju isporučiti s hranom.

Tiens sliping za spavanje

Tiens Sliping

TIENS Sleeping mješavina je biljaka koje se koriste tisućama godina. Sastojci su: kalifornijski mak, bijeli glog, pasiflora i pčelinja pelud. 
Kalifornijski mak (Eschscholzia californica), poznat i kao zlatni mak ili kalifornijska zraka sunca, tradicionalno se koristi u liječenju u nekoliko zemalja. 

Naše preporuke i savjeti zasnovani su na teoriji 5 elemenata i kineskom biološkom satu.

Teorija 5 elemenata

U tradicionalnoj kineskoj medicini pet su elemenata (drvo, vatra, zemlja, metal i voda) temeljni elementi našeg univerzuma koji odgovaraju Proljeću, Ljetu, Kasnom Ljetu, Jeseni i Zimi.
U stanju ravnoteže, pet unutarnjih organa (jetra, srce, slezena, pluća i bubrezi) potiču jedan drugoga kako bi ojačali tijelo i produžili vijek života.

teorija 5 elemenata

Kineski biološki sat rada organa

biološki sat rada organa

Kako naručiti Tiens preparate i aparate?

Konzultacije i naručivanje na mob . : 
092 371 8285  /  01 3907 189

U Zagrebu Tiens preparate i aparate možete kupiti u našem centru: 
  "Natura", Ilica 219a, Zagreb

Radno vrijeme pon.- petak od 9h do 18h subotom od 9h do 13h.

Izvan Zagreba preparate šaljemo poštom. Plaćanje pouzećem.

Osiguran besplatni parkinga. Samo nam se javite kako bi vam podigli rampu na parkiralištu.

PREPORUKA SVIMA!
Da bi bilo koja vaša terapija bila uspješna  ključno je pročistiti tijelo, a posebno crijeva i crijevne resice.  Iskoristite tiensov vrhunski DETOX set.
detaljnije

Također vam preporučamo DA OZDRAVITE I SVOJU HRANU. To je nužan korak da bi detoksikacija tijela bila potpuna. 
To vam omogućuje PROČIŠĆIVAČ VOĆA I POVRĆA, MESA, VODE ZRAKA..(AKCIJA -40%)
detaljnije

Tiens Akcije 10. mjesec 
detaljnije

Pročišćivač voća i povrća, mesa, vode, zraka -40%
detaljnije

Set za spavanje  -40%
detaljnije