Odabrano iz Nature

Najtraženiji prirodni preparati iz Nature

nazovite nas: 092 371 8285

Tiens

Vodeća kompanija na polju preparat i aparata na bazi kineske tradicionalne medicine. Svaki dan, u preko 190 zemalja diljem svijeta, više od 30 milijuna domaćinstava uživa u dobrobitima prirodnih, zdravih proizvoda koje proizvodi renomirana kineska kompanija, TIENS. 

Proizvodi su inspirirani kineskom kulturom očuvanja zdravlja koja datira unazad 5000 godina. 

 Tiens se može pohvaliti certifikatom ISO9002 te mnogim proizvodima koji su zadovoljili FDA testiranja i zaradili FDA certifikate.

 - Certifikat ISO 9001 i ISO 9002 
 - Halal certifikat, - Košer certifikat 
 - Vegetarijanski certifikat. 
 - Certifikat za najbolje dodatke prehrani za kozmonaut Proizvodi Tiens na prvi pogled imaju sličnosti sa tisućama nuđenih na tržištu , no za sada sa ponosom možemo konstatirati da korporacija Tiens nema konkurencije u svijetu.

Pogledajte video " Put Tiensa":Poslujući u oko 190 zemalja, Tiens Grupa je otvorila podružnice u 110 zamalja i oformila strateška partnerstva s vodećim poduzećima u mnogim drugim zemljama. Tiens Grupa sada ima opširnu, inovativnu i raznovrsnu ponudu proizvoda uključujući dodatke prehrani, wellness opremu te proizvode za njegu tijela, za ljepotu i kućanstvo. Vodeći se vizijom „Odlično zdravlje za sve”, glavnu ulogu u razvojnoj strategiji Tiens Grupe ima širenje Tiens internacionalnog zdravstvenog parka i internacionalnog sveučilišta na lokaciji od 4,22 km investicije preko 17 milijardi RMB (2 milijarde eura).

Tiens internacionalni zdravstveni park je višenamjenska lokacija na kojoj su smješteni istraživanje i razvoj proizvoda, kontrola kvalitete i testiranje proizvoda, proizvodnja, zdravstvena istraživanja, hoteli, konferencijski objekti i mnogo više. Danas je Tiens Grupa pouzdana, energična organizacija koja slijedi svoju strategiju „Odličnog zdravlja za sve” i radi prema poziciji jedne od 500 najboljih svjetskih kompanija – Global Fortune 500. Tiens Grupa teži ostvarenju svoje vizije šireći svoju poslovnu mrežu, poboljšavajući asortiman usluga i oplemenjujući poslovanje.

Priključite nam se i upoznajte se sa bogatstvom Kine skupljanim 5000 godina

Detaljnije informacije i konzultacije na:  092 371 8285    /    01 3907 189