Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

nazovite nas: 092 371 8285

Tiens zdravlje iz Kine

Tiens je vodeća kompanija na polju preparat i aparata na bazi kineske tradicionalne medicine. Svaki dan, u preko 160 zemalja diljem svijeta, više od 30 milijuna domaćinstava uživa u dobrobitima prirodnih, zdravih proizvoda.

Proizvodi su inspirirani kineskom kulturom očuvanja zdravlja koja datira unazad 5000 godina. Tiens se može pohvaliti certifikatom ISO9002 te mnogim proizvodima koji su zadovoljili FDA testiranja i zaradili FDA certifikate. 

- Certifikat ISO 9001 i ISO 9002 
- Halal certifikat, 
- Košer certifikat - Vegetarijanski certifikat. 
- Certifikat za najbolje dodatke prehrani za kozmonaut 

 Proizvodi Tiens na prvi pogled imaju sličnosti sa tisućama nuđenih na tržištu , no za sada sa ponosom možemo konstatirati da korporacija Tiens nema konkurencije u svijetu.

tiens kina

Pogledajte video " Put Tiensa":


Nazovite nas i saznajte zašto su ovo najtraženij prirodni preparati iz Kine.

Zahvaljujući djelotvornosti svojih preparata Tiens je trenutno prisutan u više od 160 država svijeta.

Iskoristite najtraženije prirodne preparate iz Kine. Regenerirajte svoj organizam na potpuno prirodan način i budite zdravi.

Tiens internacionalni zdravstveni park je najveći biotehološki centar u svijetu.   Gdje se skuplja iskustvo i znanje ne samo iz Kine nego iz cijelog svijeta.

Novi proizvodi se razvijaju potpunosti u skladu s potrebama različitih zemalja i vjerovanja, pogotovo sukladni s Košerom, Halalom,... Kompanija je zadovoljila internacionalni standard ISO-9002 certifikat za utvrđivanje kvalitete. Prigrlili je 5000 godina staru filozofiju zvanu Tradicionalna Kineska Medicina (TKM). Ova filozofija zasniva se na korištenju kineskog bilja i postaje jedna od najbrže rastućih područja u zdravstvenoj industriji i industriji nutritivnih dodataka, što i nije čudno uzmete li u obzir da je to zapravo 5000 godina neprekinuti razvoj proizvoda.

Detaljnije informacije i konzultacije na:  092 371 8285    /    01 3907 189


PREPORUKA SVIMA!

 OZDRAVITE  SVOJU HRANU. To je nužan korak da bi detoksikacija tijela bila potpuna. 
To vam omogućuje PROČIŠĆIVAČ VOĆA I POVRĆA, MESA, VODE ZRAKA.. AKCIJA -40%
detaljnije

Tiens Akcije  -40%
detaljnije

Tiens multifunkcionalni aparat -40%
detaljnije

Pročišćivač voća, povrća, mesa, vode -40%
detaljnije

Hidrogenizator -40%
detaljnije