Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

nazovite nas: 01 3907 189 

Čišćenje crijeva i crijevnih resica

Zašto čistiti crijevne resice

Zatrovan je zrak, zatrovana je voda, hrana sve više ima  onoga što nikada nije imala.  Sve se to gomila u našem organizmu. Tokom godina skuplja  se talog na crijevnim resicama i umanjuje se njihova funkcija. Krvožilni sustav u sebi ima sve više naslaga i svega što ometa normalan tok materije. Stanične stijenke takđer na sebi mogu imati taloga koji onemogućuje dostavu hrane i dovodi do smrti stanice. 

Zato je ključno prvo očistiti crijevne resice i crijeva da bi crijevne resice mogle ispravno  vršiti svoju funkciju.   Bez ispravnog rada crijevnih resica nema kvalitetne apsorpcije hranjivijh tvari.

Očišćene crijevne resice omogućuju da konačno nahranimo svoj organizam na pravi način.  Da iz manje hrane dobijemo više hranljivih tvari.

Čišćenje crijeva i crijevnih resica


Prvi korak je čišćenje crijeva i crijevnih resica.  Bez ispravnog rada crijevnih resica nema kvalitetne apsorpcije hranjivih tvari. 
Tu vam preporučamo Tiens duplu celulozu koja je bez konkurencije na tom polju.

Dupla celuloza 

Dupla celuloza spoj je različitih dijetalnih vlakna , uključujući celulozu iz kukuzura s dodatkom praha bijelog gloga. Kukuruz ima visoki sastav vlakna topljivih i netopljivih u vodi. 

Jedna šalica svježeg kukuruza sadrži otprilike 4.3 grama vlakna. Topljiva vlakna iz kukuruza mogu se preraditi uz pomoć intestinalnih bakterija u kratke lance masnih kiselina. Istraživanja su pokazala da se dnevnom konzumacijom topljivih vlakna iz kukuruza potiče razvoj “prijateljskih” bakterija u debelom crijevu. Te “prijateljske” bakterije  u našem probavnom sustavu pretvaraju topljiva vlakna u kratke lance masnih kiselina koje daju energiju našim probavnim stanicama i pomažu smanjiti rizik od bilo kakvih intestinalnih problema. 

Bijeli glog, poznat i kao kineski bijeli glog (Crataeguspinnatifida) sadrži mnoge važne vitamine, tanine i ostale vrijedne tvari (npr. saponini, flavonoidi, fitosteroli). Njegova svojstva koriste se u prirodnoj medicini stoljećima. Smatra se da ima širok spektar djelovanja: regulira funkciju srca, povećava arterijski protok krvi i ima sedativni učinak na središnji živčani sustav i probavu.

U tradicionalnoj kineskoj medicini, voće bijelog gloga poznato je kao shānzhā, koristi se stoljećima. Prema legendi, u eri Tang dinastije (618-907 AD), voljena konkubina cara cara  Xuan Zong - Yang Yuhuan razboljela se i imala je problem s probavom - proljev, nadutost i manjak apetita. Doktori su probali sve, ali bez vidljivog rezultata. Sredinom jeseni, Taoistički redovnik koji je bio u posjetu palače rekao je da može pomoći Yang Yuhuan. Nakon što ju je pogledao dao je slijedeću preporuku – “Komadići voća ShānZhāshould moraju se kuhati u vodi s malo smeđeg šećera i to treba piti 3x dnevno prije obroka.”  Nakon dva tjedna, kada je Yang Yuhuan popila napitak, čudesno je ozdravila.  

Djelovanje: 

- redovito konzumiranje dijetalnih vlakana važno je za pravilan rad crijeva; 
- očišćene crijevne resice upiju više hranljivih tvari; 
- redovito konzumiranje gloga podržava cirkulaciju i pruža opuštajući i smirujući učinak; 
- glog se koristio u tradicionalnom europskom travarstvu za smanjivanje napetosti, nemira i razdražljivosti 

 Pakiranje: 60 tableta 

 Cijena 158,00 kn:  

Hitozan

TIENS Hitozan proizveden je iz oklopa crvenonogih rakova. Odlikuje se vrlo visokim - 85% stupnjem deacetilacije hitina. Što je stupanj deacetiliranja ovog organskog spoja viši, jače je biokemijsko djelovanje dobivenog hitosana. 

- Hitozan čisti probavni sustav i cijelo tijelo od teških metala kao što su olovo i živa, kao i od toksina kroz svoju sposobnost vezivanje i izlučivanjem u stolici. 
-  Hitozan pomaže u održavanju idealne tjelesne težine i preporuča se osobama koje imaju probleme s masnoćama. 

- Olakšava transport sadržaja želuca dalje u probavnom traktu. 
- Jača sluznicu crijeva i poboljšava peristaltiku. 

Pakiranje 100 kapsula 
Cijena 291,00kn

Tiensov  Hitozan preporučamo i za prirodno  odkiseljavanje organizma.

Digest

TIENS Digest sadrži dijetalna vlakna, uključujući inulin, jabučni pektin i celulozu, ali i sjemenke lana i žive bakterijske kulture: bifidobakterija i Lactobacillus acidophilus. 

Sastojci u preparatu imaju slijedeće djelovanje: 
- vlakna poboljšavaju probavnu peristaltiku, poboljšavaju defekaciju i eliminiraju nadutost, ubrzavaju probavu, 
- probiotičke bakterije nadopunjuju prirodnu bakterijsku floru u probavnom traktu, 
- pektini pomažu u održavanju kolesterola u krvi, 
- sjemenke lana djeluju kao gastroprotektivni agens, 
- minerali i vitamini iz sjemenki lana pridonose pravilnom metabolizmu raznih tvari. 

Cijena 224,00

dvostruka celuloza

Pročistite svoj organizam na svim nivoima.  iskoristite ovu vrhunski kombinaciju. Nazovite nas radi detaljnijih informacija o dobrobitima, doziranju i vremenu korištenja(prema bioliškom satu) 

 Također svima preporučamo DA OZDRAVE I SVOJU HRANU. To je nužan korak da bi detoksikacija tijela bila potpuna. Tu vam preporučamo PROČIŠĆIVAČ VOĆA I POVRĆA, MESA, VODE ZRAKA...(Akcija -40%)
  detaljnije

Kako naručiti?

Konzultacije i naručivanje na mob . : 
- 092 371 8285 /
- 01 3907 189 

Izvan Zagreba šaljemo poštom. Plaćanje pouzećem.

U Zagrebu preparate možete kupiti u našem centru:  
"Natura", Ilica 219a, Zagreb 

Radno vrijeme 
pon.- petak od 9h do 18h subotom od 9h do 13h

Osiguran besplatni parkinga. Samo nam se javite kako bi vam podigli rampu na parkiralištu.