Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

nazovite nas: 092 371 8285

Detoksikacija voća i povrća

Danas je nužno pročistiti voće i povrće od svih otrova kojim ga špricaju. Te uništiti štetne bakterije, a posebno e-coli i slične koje mogu nanijeti veliku štetu. 

Nakon uključenja, stavite spravljač pjene na dno posude s vodom. Tako ćete ukloniti preostale pesticide i katalizatore iz voća i povrća, Nakon što je očišćeno ovim uređajem, voće i povrće ne gubi hranjivu vrijednost. 

Time ne samo da detoksiciramo svoje voće i povrće nego mu produljujemoi rok trajanja

Američka neprofitna organizacija Radna grupa za okoliš (Environmental Working Group EWG) objavljuje popis namirnica koje sadrže najviše pesticida. I ove godine jabuke su na prvom mjestu čime se ukazuje da ih je najbolje guliti ako nisu organskog podrijetla. 
Naravno guljenjem gube najvrednije sastojke. Zato koristite pročišćivač i očistite svoje voće i povrće od otrova. 

 Top 12 namirnica s najviše pesticida 
 1. Jabuke 
 2. Breskve 
 3.Nektarine 
 4.Jagode 
 5. Grejp 6. 
Celer 
 7. Špinat 
 8. Žute paprike 9. Krastavci 10. Cherry rajčice 11. Grašak 12. Krumpir

Studiju je vodila Maryse Bouchard u suradnji sa znanstvenicima Sveučilišta Montreal i Sveučilišta Harvard. Do rezultata su došli analizirajući razine pesticida u uzorcima urina 1139 djece u dobi od 8-15 godina. 
Baveći se uzorcima koji su sadržavali najveću razinu dialkil fosfata, inače naprednih organofosfatnih pesticida, utvrdili su da su imali najširi opseg ADHD. Uz to, skoro 95% djece imalo je najmanje jedan nusprodukt pesticida pronađenih u njihovom urinu. 

Prema američkoj National Academy of Sciences, djeca su najvjerojatnije akumulirala pesticide u svoj organizam kroz konzumacijom voća i povrća, tretiranog pesticidima tijekom uzgoja.

Izvršite detoksikaciju svog voća i povrća. Uništite sve otrove i bakterije na površini. Koristite Tiensov pročišćivač voća i povrća nove generacije!!!! 
  detaljnije


PREPORUKA SVIMA!
Da bi bilo koja vaša terapija bila uspješna  ključno je pročistiti tijelo, a posebno crijeva i crijevne resice.  Iskoristite tiensov vrhunski DETOX set.
detaljnije

Također vam preporučamo DA OZDRAVITE I SVOJU HRANU. To je nužan korak da bi detoksikacija tijela bila potpuna. 
To vam omogućuje PROČIŠĆIVAČ VOĆA I POVRĆA, MESA, VODE ZRAKA.. AKCIJA -25%
detaljnije

Akcije 12. mjesec!
detaljnije

Pročišćivač voća i povrća na akciji -25%
detaljnije

Tiens Jastuk zdravlja -25%
detaljnije

Tiens multifunkcionalni aparat -25%
detaljnije