Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

nazovite nas: 01 3907 189 

Hiper H Čaša

Hiper H Čaša

Iskoristite moć vodika. Vodik je najbolji prirodni antioksidans.


 - 863 puta jači od Q10, 

 - 431 puta jači od  vitamina E, 
 - 290 puta od katehina, 
 - 21 puta od polifenola 
 - 176 puta od vitamina C 


Manja molekula :1/100000-1/150000 veličine ljudske stanice            vodik cirkulira vašim tijelom u ionskoj formi sa slobodnim elektronima I reagira s slobodnim radikalima tako da ih neutralizira. 


 Pravi izvor ŽIVE VODE obogećene vodikom. 

                               

Učinkovitost Hiper H zdrave čaše

Iskoristite moć vodika

antioksidans najbolji

Najbolji prirodni antioksidans

Vodik je sam po sebi najbolji prirodni antioksidans:
 - 863 puta jači od Q10, 
 - 431 puta jači od  vitamina E, 
 - 290 puta od katehina, 
 - 21 puta od polifenola 
 - 176 puta od vitamina C Manja molekula :1/100000-1/150000 veličine ljudske stanice

vodik antioksidans

Čisti tijelo i održava ga u fit formi

Kao jaki antioksidans, pomaže da se stanice štite od oksidativnog stresa.
- Podržava  prirodni obrambeni sustav tijela. Nedostatak vježbanja dovodi do neravnoteže autonomnog živčanog sustava i lučenja hormona, no vodik učinkovito aktivira naše stanice, i na taj način utječe na moždani krvotok i krvne funkcije, održava probavni trakt i čisti tijelo.

Održava ljepotu kože

Aktivni kisik uzrokuje crne pjege i bore na koži, i najbolji antioksidans za spriječavanje toga je vodik. Spoj ta dva elementa posvjetljuje mrlje i spriječava nastanak novih, svojim direktnim hranjivim utjecajem na stanice kože te ju čini zdravijom i sjajnijom. Eliminira mrlje na koži. Eliminira slobodne radikale. Vlaži kožu

Oslobađa tijelo od umora nakon vježbanja

Oslobađa tijelo od umora nakon vježbanja. Intenzivna tjelovježba potiče lučenje hormona, što proizvodi zločudni aktivni kisik. Pijenje vode obogaćene vodikom balansira količinu aktivnog kisika u tijelu, hidratizira tijelo i opušta mišiće.

Hyper h čaša

Poništava učinke alkohola     

Konzumiranje vode obogaćene vodikom za vrijeme obroka pomaže u kontroli unosa kalorija. Alkohol proizvodi slobodne radikale u našem tijelu, oštećuje jetru i mnoge druge organe, no vodik pomaže u razgradnji etanola i drugih peroksida, podržava razgradnju alkohola u tijelu, smanjuje oksidativno oštećenje jetre te na taj način smanjuje štetne utjecaje alkohola.

Siguran i pouzdan

Nakon čaše vode, vodik putuje kroz ljudsko tijelo. U kombinaciji s kisikom, neutralizira slobodne radikale, te kroz uriniranje čisti tijelo od toksina. Elektrolitska mreža obložena titanom: Topljivost vodika u vodi: 600ppb / 10 min. Voda izvrsne kvalitete Pet vodootpornih slojeva kako bi se osigurala sigurnost električnih dijelova od vanjskih utjecaja. Osigurač tlaka, 

Pitanja i odgovori o Hiper H čaši

1. Što je radikal?
Radikal, koji se također naziva i “slobodni radikal” kemijski, označava atome ili grupu radikala koja sadrži nesparene elektrone, koji su formirani kada su bikovalentne molekule kemijskih spojeva izložene foto-termo ili drugim vanjskim uvjetima. Solarno-zračenje, zagađenje zraka, pušenje, pesticidi i neki drugi faktori u vanjskom okruženju doprinose pretjeranom oslobađanju radikala u organizmu i takav stabilan začarani krug stvaraju radikali kroz stalno oduzimanje struje, koja je krivac za ljudsko starenje.

2. Što je vodik? Koje su karakteristike vodika?
“Hiper-H” vodik naziv potiče iz japanskog jezika. Budući da japanski “Hiper-H” znači “vodik”, također je nazvana “vodikova voda” i na domaćem tržištu je nazivaju voda bogata vodikom. Karakteristike vodika:

odlična propustljivost vodikovih molekula je mala, samo 1 / 100,000-1 / 150.000 veličine prosječne ljudske stanice. On je električno neutralan s jakim kapacitetom difuzije, te može lako proći kroz biološku membranu, a zatim prekriti cijelo tijelo brzo, ulazeći u sve stanice uključujući tri glavne prepreke i blokirane krvne žile ljudskog tijela, pokazujući svoj antioksidativni kapacitet.

siguran i pouzdan. Uzimajući vodu kao nosioca, vodik može cirkulirati u cijelom tijelu putem krvi posle pijenja, te će reagirati s kisikovim slobodnim radikalima formirajući vodu i na taj način izlučiti se iz tijela zajedno s urinom, uklanjajući većinu toksina sigurno.

jak antioksidativni kapacitet. Potencijalno smanjenje oksidacije vodika dostiže i do-300 do -500mV. Uzimajući “0” kao srednju vrijednost, što je veća negativna vrijednost, to je jači antioksidativcni kapacitet. Osim toga, antioksidativno djelovanje vodika je bolje nego kod ostalih poznatih antioksidanata poput vitamina A, C i E, kao i zelenog čaja.

3. Kako TIENS Izvor zdravlja Hiper-H Čaša funkcionira?
Opremljen s mikro kompjuterskim inteligentnim MCU kontrolnim čipom, pojačana spojem i Ti-obložen Pt elektrolitiskom mrežom, Čaša proizvodi vodikom bogatu vodu kroz elektrolizu vodene sredine, s napajanjem na oba kraja elektrolitske ploče. Proizvod je projektiran da prilikom rada pokazuje različite boje neonskog svjetla. I što je najbolje, čašu možete korisiti u svakom trenutku jer je mala, prenosiva i moderanog dizajna.

4. Kako napuniti Čašu? Možemo li puniti Čašu dok radi vodikovu vodu?
Prvo, potvrdite da li je proizvod u isključenom modu. Onda, otvorite poklopac za punjenje i uključite Čašin punjač za priključak za punjenje te ga povežite s izvorom napajanja. Punjenje traje od 1,5 do 2,5 sata. Crveno svjetlo nastavlja treperiti tijekom procesa punjenja i njegov intenzitet se smanjuje kada je baterija potpuno napunjena. Crveno svjetlo će nekoliko puta zasijati pred gašenje, ako ima dovoljno energije u bateriji. Nakon što se napunili Čašu ona je spremna za proivodnju vode obogaćene vodikom.

5. Koliko dugo će unutrašnja litijska baterija TIENS  Hiper-H Čaše trajati? 
Život litijske baterije se izračunava na osnovu broja puta punjenja i pražnjenja i jednom znači od 100% punjenja do 100% pražnjenja. Generalno, trajanje baterije se odnosi na održavanje kapaciteta baterije preko 80%. Čaša može trajati više od 300 puta, ukoliko obračunavamo na ovdje naveden način.

6. Koliki je životni vijek Hiper H čaše?
Hiper-H Čaša zdravlja je napravljena od međunarodno priznatih materijala. Generalno njeni trajanje može doseći minimalno 5 godina i više.


7. Da li postoji neki uvjet za vodu koja se koristi za  Hiper-H Čašu zdravlja?
Temperatura vode treba biti od 5 ° C do 35 stupnjeva. Možete napuniti vodom iz slavine, vodovoda ili mineralnu vodu za piće, ali ne i druge supstance osim vode, kao što su ostala pića i voda za čaj. U isto vrijeme Čaša je opremljena s inteligentnim čipom koji može automatski da detektirati da li je zapremina ili kvaliteta vode u Čaši je pogodna.


8. Koliko dugo traje proces proizvodnje ove vode?
Potrebno je 10 minuta da se napravi Čaša vodikove vode. Kada je završen proces, upali se plavo svjetlo koje još gori 1-2 minute nakon toga voda je spremna za korištenje.

09. Koliko ima vodika u vodikovoj vodi proizvedenoj u  Hiper H Čaši zdravlja? 
Sadržaj vodikove vode koju proizvodi TIENS Izvor zdravlja Hiper-V Čaša zdravlja za 10 minuta dostiže preko 0,6ppm. Prema eksperimentalnim podacima od japanskog stručnog istraživača Shigeo Ohta, antioksidacija radi sve dok sadržaj vodika dostiže 0,05ppm i što je veća koncentracija, efikasnija je antioksidacija.

ISKORISTITE MOĆ VODIKA


Velika Akcija -50%
 Za samo 4.156,60 Kn

Redovita  cijena 8.313,00 kn. Besplatna dostava.

Kako naručiti?

Konzultacije i naručivanje na mob . : 

- 092 371 8285 
- 01 3907 189 
- mail: kontakt@natura-odabrano.com 


Izvan Zagreba preparate šaljemo poštom. Plaćanje pouzećem. Besplatna dostava za uplatu na žiro račun. 

U Zagrebu sve preparate i aparata možete kupiti u našem centru:
"Natura", Ilica 219a, Zagreb 

Radno vrijeme:
pon.- petak od 9h do 18h 
subotom od 9h do 13h.