Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

nazovite nas: 01 3907 189 

Omega Kril s pasjim trnom i amarantom

Omega kril s pasjim trnom i amarantom

Jedinstvenost TIENS Kril ulje je što su omega-3 masne kiseline u fosfolipidnom obliku. Fosfolipidi tvore strukturalnu bazu stanične membrane u našem tijelu. 

TIENS Kril ulje lako se prepoznaje i iskorištava u tijelu. Zbog toga manje doze TIENS Kril ulja daju bolje rezultate od tradicionalne riblje omege-3. 

Pakiranje: 30 kapsula 

Zemlja porijekla: Norveška 


TIENS Kardi je jedinstveni dodatak prehrani koji sadrži antartičko kril ulje, ulje bobica pasjeg trna i ulje sjemenki amaranta. 

Antarktički Kril

Antartičko kril ulje je najčišći izvor omega-3 masnih kiselina na svijetu. Sadrži i najsnažniji antioksidans u prirodi – astaksantin. 

TIENS Kril ulje proizvodi se patentiranom tehnologijom ekološkog uzgoja kako bi se spriječio poremećaj u okolišu. 

Dobavljači TIENS Kril ulja nagrađeni su Certifikatom MSC za doprinos očuvanju i istraživanju.s

Amarant

Amarant, u Mezoamerici se uzgaja kao ruderalna biljka 8000 godina. Milenijima, cvjetovi amaranta i sjemenke prepoznaju se kao bogate nutritivnim i zdravstvenim vrijednostima. 

Azteci amarant smatraju svetom biljkom, gdje su se plodovi miješali s krvlju tijekom nekih religioznih obreda. I u Europi ime amarant dolazi od Grčke riječi amarantos – „ona koja ne vene”. U biljnom svijetu sjemenke amaranta jedinstvene su po svojem bogatstvu skvalena-sastojku koji normalizira kolesterol i trigliceride u krvi.

Pasji trn

Pasji trn je grmolika biljka, jedna od najstarijih na planetu. Ima jarko narančaste bobice, i koristi se stoljećima kao hrana u Aziji i Europi. Moderna znanost potvrdila je da je ulje iz pasjeg trna iznimno bogato mnogim esencijalnim hranjivim tvarima.  

Bobice pasjeg trna obiluju omega-3, omega-6 i omega-7 masnim kiselinama, vitaminima A, B, C i E, antioksidansima, karotenoidima i mikroelementima.Za istaknuti je omega-7 palmitolejsku kiselinu, dobrog antioksidansa i sastojka kožnih lipida. Izvor je hranjivih tvari i zaštite za staničnu membranu.

Kako naručiti?

Konzultacije i naručivanje na mob . : 
- 092 371 8285 /
- 01 3907 189 

Izvan Zagreba šaljemo poštom. Plaćanje pouzećem.

U Zagrebu preparate možete kupiti u našem centru:  
"Natura", Ilica 219a, Zagreb 

Radno vrijeme 
pon.- petak od 9h do 18h subotom od 9h do 13h
            
Tiens je prisutan u 190 država svijeta. Za detaljne informacije za pojedine države svijeta nazovite nas.