Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

nazovite nas: 01 3907 189 

Set za spavanje

Ljudi provedu 1/3 života spavajući, te je spavanje najbolji način za održavanje zdravlja. Svake noći, dok spavamo, u ljudskom se tijelu odvija detoksikacija kroz limfu, jetra, žućni mjehur, pluća i debelo crijevo, a koštana srž dovršava proces hematopoeze. Dobar san pomaže tijelu u regeneraciji i oporavku. 

U suradnji sa vodećim japanskim, kineskim i američkim institutima Tiens je stvorio jedinstveni SET ZA SPAVANJE

- Tiens Jastuk sa ametistom, žadom, anionima...( detaljnije )

- Nadmadrac zdravlja anioni, ic zraci, turmalin... ( detaljnije ) 

- Tiens pokrivač zdravlja anioni, ic, lukensova vlakna... ( detaljnije )   


TRENUTNO NEMAMO U PONUDI!

TIENS JASTUK ZDRAVLJA

Nova generacija jastuka  sa kristalima ametista i žada, anionima i infracrvenim zračenjem. 
 TIENS Jastuk Zdravlja napravljen je od turmalinskog antibakterijskog materijala -potpuno čisto okruženje spavanja bez grinja.

Regenerirajte se tokom sna

TIENS Jastuk Zdravlja prema kineskoj tradicionalnoj medicini, ima upravo takav oblik da iidealno podupire cervikalni dio kralježnice a izrađen je od lagane i mekane biserne vune koja mu zadržava pravilan oblik cijelo vrijeme. 

Zbog elastičnosti vune, jastuk omogućava jako podupiranje vrata dok stavlja manji pritisak na cervikalni dio kralježnice i na taj način sprječava krivljenje vrata uslijed gravitacije tijekom spavanja. 

Zahvaljujući kombinaciji magnetskog polja, infracrvenog zračenja i negativnih iona, jastuk podržava pravilnu funkciju stanica u tijelu i poboljšava njihovu opskrbljenost kisikom. Spavanje s TIENS Jastukom Zdravlja, može pomoći uravnoteženju biološkog magnetskog polja ljudskog tijela, osloboditi umor te poboljšati dužinu I kvalitetu sna.

Ametist smiruje san

  U indijskom sustavu sedam čakri, ametist svojom energijom odgovara Ajna čakri te simbolizira mudrost i duhovnost. 

 Može poboljšati aktivnost moždanih stanica, kognitivne funkcije, duhovnu svjestnost i pamćenje. 

 Uz to, ametist nam, kao prirodno sredstvo za smirenje, pruža miran i čvrst san.          

Žad - - zadržava Yang i apsorbira Qi

Žad je, sa svojim velikim toplinskim kapacitetom, sposoban za umirivanje vrtoglavica, smanjivanjem intrakranijalne temperature i normaliziranjem protoka krvi. Uz to, žad uklanja umor i razbistruje um, uklanjajući unutarnju toplinu tijekom ljetnih vrućina. Osim toga, tragovi elemenata u žadu, putem statičnog magnetskog polja, prodiru u korteks mozga, masiraju akupunkturne točke i pune moždane stanice hranjivim tvarima.

Antiseptička turmalinska svila - Sprječava bakterije

Turmalinska antiseptička svila učinkovito spriječava nastanak bakterija poput stafilokoka ili E. coli, bez iritacija nastalih formaldehidom. Svila također sprječava širenje bakterija uzrokovanih peruti, sebumom ili slinom, što smanjuje kontaminiranost jastuka, i olakšava dišne puteve. Smanjuje okoliš od bakterija za 99%. Smanjuje infekcije i poboljšava zdravlje gornjih dišnih puteva . Nema formaldehida

Energetske zvijezde + anionske infracrvene čestice

Energetske zvijezde su spoj turmalina i magnetizma u obliku molekule. U kombinaciji s anionskim infracrvenim česticama energetske zvijezde oslobađaju jače infracrveno zračenje te dvostruko otpuštaju negativne ione i magnetsku energiju Infracrveno zračenje ima funkciju da pomogne cirkulaciji, mikrocirkulaciji I ubrzanoj regeneraciji stanica te također da oslobodi neugodnosti u vratu...

Negativni ioni - vitamini u zraku

Odkiselljuje organizam 
Normalizira krvni tlak 
Olakšava disanje 
Odstranjuje umor 
Jača kosti 
Elastične krvne žile 
Normalizira otkucaje srca

Zaštita kralježnice

Jastuk zdravlja može u potpunosti zadržati cervikalni dio kralježnice te na taj način omogućiti lagano disanje te lakše spavanje, dajući pri tom šansu cervikalnom djelu kralježnice da bude fiksiran i drži leđa. 


 Biserni pamuk lagano održava oblik jastuka.

Biserni pamuk - lagana, održava pravilan oblik jastuka 

Biserni pamuk je novi ekološki, lagan i mekan materijal koji održava pravilan oblik jastuka. Zbog svoje se elastičnosti često se koristi u jastucima, kao oslonac vratu. Tijekom spavanja podržava vratnu kralježnicu i smanjuje oštećenja vrata uzrokovana gravitacijskom silom. Uz to, prozračne vunene loptice su vodootporne, i lagano ih je očistiti i osušiti. Radi svoje prozračnosti, biserni pamuk je odličan protiv neugodnih mirisa i problema s alergijama.

Održavanje : 
  Nemojte koristiti oštre predmete u blizini jastuka, kako biste spriječili oštećenja proizvoda. 
 Nježno tapkajte jastuk kako biste ga prozračili, održavajte ga mekanim, često ga zračite na suncu i spremajte ga na suhom mjestu. 
 Nemojte gnječiti i vakumirati jastuk prilikom spremanja.

Tiens pokrivač zdravlja anioni, ic zrake, lukensova vlakna

Spavanje je vrlo važna komponenta za održavanje ravnoteže Yin i Yang-a u tijelu. Dnevni i sezonski ciklusi u prirodi imaju utjecaj na Yin i Yang u svemiru. TKM naglašava da je ljudsko tijelo programirano da živi u skladu s ritmom prirode. Stoga svatko mora brinuti o dubokom i mirnom snu.

TIENS  Pokirvač zdravlja  je kreiran kombiniranjem nauke 5000 godina stare tradicionalne kineske medicine i načina protoka energije meridijana u tijelu. Zahvaljujući korištenoj tehnologiji, on može pomoći da se oslobodite umora i poboljšate dužinu i kvalitetu sna. Na ovakav način se neometano pokreće prirodni detoksikacijski ciklus i podupire zdravlje cijelog tijela.

IZRADA

Lukens vlakno
Lukens vlakno je nova vrsta funkcionalnih poliesterskih  vlakana, punijih i prozračnijih od običnih vlakana. Čuva tijelo toplim i trajno pomaže održavati pravilnu cirkulaciju.

Infracrveni anionski pamuk
Uz nano tehnologiju,  anionski pamuk koji ima svojstvo infracrvenog zračenja je izrađen od turmalina kroz 23 koraka. Turmalin otpušta infracrveno zračenje i anioni pomažu da poboljšate spavanje.

Anioni
Anioni, također poznati kao "policajaci zaštite okoliša" i "vitamini zraka", imaju  funkcije kao što su sterilizacija, pročišćavanje zraka, uklanjanje prašine i eliminacije grinja. Također povećavaju količinu kisika u stanicama, podešavaju acidobaznu ravnotežu ljudskog tijela i ublažavaju umor uzrokovan akumulacijom mliječne kiseline u tkivima i mišićima.

Infracrvene zrake
Infracrvene zrake (FIR) su nevidljivi elektromagnetski valovi u suncu, s valnom duljinom od 4 ~ 1000μm. Apsorpcija spektra FIR-a u ljudskom tijelu je slična onoj od vode, omogućujući rezonanciju s humanim molekulama za podizanje temperature na dijelovima tijela. To može pozitivno utjecati na protok krvi, metabolizam i tjelesnu snagu. 

DJELOVANJE
Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, dobar i miran san:
-       može pomoći da se oslobodite umora
-       može izmijeniti duljinu i kvalitetu života
-       kao posljedica dubokog i bezbrižnog odmora, može poboljšati prirodni detoksikacijski ciklus koji traje neometano i podupire zdravlje cijelog tijela.

TIENS Pokrivač zdravlja nema kontraindikacije na lijekove, tako da terapija lijekovima i drugi oblici zdravstvenih tretmana mogu se koristiti neometano uz njegovo korištenje.  

Tiensov nadmadrac zdravlja sa aninima i ic zrakama

Vrhunska kreacija japanskih, američkih i kineskih instituta.

Razvijen na načelima kineske tradicionalne medicine i teoriji glavnih kolateralnih kanala, TIENS madrac zdravlja, ima u sebi od 108 do 156 energetskih zvijezda u jednokrevetnoj i dvokrevetnoj verziji, koje učinkovito i istovremeno oslobađaju magnetsku energiju, infra-crvene zrake i anione, tako stanice tijela mogu pravilno funkcionirati i biti pravilno opskbljene kisikom. 

Osim toga, ovaj proizvod sadrži anionska vlakna te ugljikova vlakna od prirodnog bambusa. Prilagođavajući se građevnom konceptu tijela , TIENS madrac zdravlja može uravnotežiti biološko magnetsko polje ljudskog tijela, smanjiti umor, poboljšati san, povećati imunitet i nadopuniti ostale funkcije zdravlja

Energetske zvijezde

Koristeći brojne međunarodne, napredne tehnologije, TIENS je patentirao energetsku zvijezdu koja kombinira jedinstvene značajke turmalina s negativnim magnetizmom kako bi premostio piezoelektrična i termoelektrična ograničenja koja postoje u materijalima od turmalina. 

Zahvaljujući tome, TIENS Energetska Zvijezda kontinuirano može oslobađati magnetizam, infracrvene zrake, anione i druge biološke čimbenike energije bez primjene toplinskih izvora i dodatnog trenja. Tehnologija TIENS Energetska 
Zvijezda oslobađa gore navedene energije kroz svaku zvijezdu. Te Zvijezde su povezane jedne s drugima te stalno i kontinuirano djeluju.

Pravi kućni bioenergetičar

TIENS madrac zdravlja radi na tome da se teorija Huangdi's Internal Classics – hladna glava i tople noge naprave dobar san – pretvori u praksu. 

TIENS energetska zvijezda utječe na naše tijelo od glave do pete, po znanstvenom razumijevanju, tako da se raspršeni magnetizam nakuplja i prodire u tijelo te radi na akupunkturnim točkama na leđima i udovima. 

Prirodni magnetski snop potiče rezonancu u dubokim akupunkturnim točkama, Qi i krv cirkuliraju kroz glavne kolateralne kanale, što otvara akupunkturne točke i proširuje kanale.

Ukupno ima 6 slojeva

Prvi sloj; TIENS je patentirao tro-dimenzijsko žakard pletivo: glatko je, mekano, nema statičkog elektriciteta I antialergijsko je. 

Drugi sloj: Pamuk s anionskom akupunkturom; napravljen je od rijetkog i prirodnog turmalina u prahu koje je obrađen naprednom tekstilnom tehnologijom s velikom količinom aniona i infracrvenih zraka koje se oslobađaju istovremeno. 

Treći sloj; Pamučno platno: postojana, mekana i prozračna površina. Učvršćuje TIENS energetske zvijezde. 

Četvrti sloj; TIENS energetske zvijezde.

Peti sloj; Pamuk s bambusovim ugljenom: posebnom tehnikom bambusov ugljen u prahu može biti ravnomjerno raspoređen u vlaknima. Na taj način, ugljen bambusa može učinkovito apsorbirati loš miris, oslobađajući od formaldehida, sulfida, metilnog alkohola, benzena, fenola i drugih štetnih tvari.

Šesti sloj; Prugasta tkanina visoke gustoće kao donji sloj, daje izdržljivost proizvoda i sprečava brzo trošenje. Osim toga, ovaj sloj madraca sprečava moljce da polažu jajašca u njemu, što čini proizvod duže izdržljivim.

Kako naručiti?

Konzultacije i naručivanje  na tel.: 
- 01 3907 189,     
- 092 371 8285  
- mail: kontakt@natura-odabrano.com

Izvan Zagreba  šaljemo poštom. Plaćanje pouzećem. 

U Zagrebu jastuk i nadmadrac zdravlja možete kupiti u našem centru. .
"Natura", Ilica 219a, Zagreb.  

Radno vrijeme: 
pon.- petak od 9h do 18h subota od 9h do 13h. 

Osiguran besplatni parkinga. Javite nam se kako bi vam podigli rampu na parkiralištu.