Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

nazovite nas: 01 3907 189 

Tiens pokrivač zdravlja anioni, ic zrake, lukensova vlakna

Spavanje je vrlo važna komponenta za održavanje ravnoteže Yin i Yang-a u tijelu. Dnevni i sezonski ciklusi u prirodi imaju utjecaj na Yin i Yang u svemiru. TKM naglašava da je ljudsko tijelo programirano da živi u skladu s ritmom prirode. Stoga svatko mora brinuti o dubokom i mirnom snu.

TIENS  Pokirvač zdravlja  je kreiran kombiniranjem nauke 5000 godina stare tradicionalne kineske medicine i načina protoka energije meridijana u tijelu. Zahvaljujući korištenoj tehnologiji, on može pomoći da se oslobodite umora i poboljšate dužinu i kvalitetu sna. Na ovakav način se neometano pokreće prirodni detoksikacijski ciklus i podupire zdravlje cijelog tijela.


Osjetite moć turmalina

IZRADA

Lukensova vlakna
Lukens vlakno je nova vrsta funkcionalnih poliesterskih  vlakana, punijih i prozračnijih od običnih vlakana. Čuva tijelo toplim i trajno pomaže održavati pravilnu cirkulaciju.

Infracrveni anionski pamuk
Uz nano tehnologiju,  anionski pamuk koji ima svojstvo infracrvenog zračenja je izrađen od turmalina kroz 23 koraka. Turmalin otpušta infracrveno zračenje i anioni pomažu da poboljšate spavanje.

Anioni
Anioni, također poznati kao "policajaci zaštite okoliša" i "vitamini zraka", imaju  funkcije kao što su sterilizacija, pročišćavanje zraka, uklanjanje prašine i eliminacije grinja. Također povećavaju količinu kisika u stanicama, podešavaju acidobaznu ravnotežu ljudskog tijela i ublažavaju umor uzrokovan akumulacijom mliječne kiseline u tkivima i mišićima.

Infracrvene zrake
Infracrvene zrake (FIR) su nevidljivi elektromagnetski valovi u suncu, s valnom duljinom od 4 ~ 1000μm. Apsorpcija spektra FIR-a u ljudskom tijelu je slična onoj od vode, omogućujući rezonanciju s humanim molekulama za podizanje temperature na dijelovima tijela. To može pozitivno utjecati na protok krvi, metabolizam i tjelesnu snagu. 

DJELOVANJE

Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, dobar i miran san:

- može pomoći da se oslobodite umora
- može izmijeniti duljinu i kvalitetu života
- kao posljedica dubokog i bezbrižnog odmora, može poboljšati prirodni detoksikacijski ciklus koji traje neometano i podupire zdravlje cijelog tijela.

TIENS Pokrivač zdravlja nema kontraindikacije na lijekove, tako da terapija lijekovima i drugi oblici zdravstvenih tretmana mogu se koristiti neometano uz njegovo korištenje.  

Besplatna dostava(uz uplatu na žiro račun)
Dimenzije: 220cm x 240 cm