Natura odabrano iz prirode

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

nazovite nas: 092 371 8285

Tiens Sleeping

Odabrano protiv nesanice i stresa

TIENS Sleeping mješavina je biljaka koje se koriste tisućama godina. Kalifornijski mak, glog, pasiflora i pčelinji pelud imaju sedacijski efekt, smiruju živce i umanjuju razinu stresa, pomažu da se dobro i kvalitetno naspavate. 

Sastojci su: kalifornijski mak, bijeli glog, pasiflora i pčelinja pelud. 

Cijena: 175,00 kn 

Kalifornijski mak (Eschscholzia californica), poznat i kao zlatni mak ili kalifornijska zraka sunca. Sadrži visoke količine vitamin C i E, nezasićene masne kiseline, magnezij i soli željeza. Herbolozi ga prepoznaju kao sredstvo koje pomaže u reguliranju kašlja, sedativno sredstvo koje pomaže lakše i nježnije spavanje.

Bijeli glog (Crataegus L.) je bodljikavi grm u porodici Rosaceae. Sadrži mnoge važne vitamin, tannin i ostale vrijedne tvari (npr. saponini, flavonoidi, fitosteroli). Njegova se svojstva u prirodnoj medicini koriste stoljećima. Ima širok spektar djelovanja: regulira funkciju srca, povećava protok krvi u arterijama, ima umirujuć učinak na središnji živčani sustav, olakšava bol u mišićima i zglobovima. 

Pasiflora (Passiflorae herba), raste u tropskim šumama Južne Amerike. Sadrži širok spektar flavonoida i alkaloida. Ima sedativni učinak na središnji živčani sustav, pomažući lakšem fiziološkom spavanju. 

Pčelinji pelud je prah koji se skuplja i sprema zahvaljujući vrijednim pčelama radilicama u košnice i mješaju ga sa sokom, medom i slinom. Bogat je izvor proteina, mineral i vitamin. Ima antidepresivna i sedativna svojstva, umiruje bilo kakve iritacija. Zahvaljujući visokom sastavu riboflavin (vitamin B2), pčelinji pelud poboljšava oštrinu vida.

DOZIRANJE 
Preporuča se popiti 1-2 sata prije spavanja. Temeljito prožvaćite tabletu. Za tabletom popiti pola čaše tople vode. 
Odrasli i adolescenti mogu uzeti 1 tabletu dnevno, djeca (5-12 godina) – pola tablete.

Uz sleeping vam preporučamo i jedinstveni jastuk nove generacije sa kristalima ametista i žada, anionima i ic zracima.  TIENS Jastuk Zdravlja napravljen je od turmalinskog antibakterijskog materijala -potpuno čisto okruženje spavanja bez grinja.
detaljnije

Kako naručiti Tiens Sleeping

Konzultacije i naručivanje na mob . : 
 - 092 371 8285 
- 01 3907 189 

 Izvan Zagreba preparate šaljemo poštom. Plaćanje pouzećem. 

 U Zagrebu antilipidni čajl možete kupiti u našem centru: 
 "Natura", Ilica 219a, Zagreb 

 Radno vrijeme: 
 pon.- petak od 9h do 18h subotom od 9h do 13h. 

 Osiguran besplatni parkinga. Samo nam se javite kako bi vam podigli rampu na parkiralištu.

Tiens akcije u 8. mjesecu 2018.

Pročišćivač voća i povrća, mesa, vode,  zraka  -40%
do 26.08.2018.
detaljnije

TI ENERGETSKE NARUKVICE 1+1 gratis
do 19.08.2018.
detaljnije