Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

Naručite preparate i aparate

Vrhunska kreacija japanskih, američkih i kineskih instituta. 

Razvijen na načelima kineske tradicionalne medicine i teoriji glavnih kolateralnih kanala, TIENS madrac zdravlja, ima u sebi od 108 do 156 energetskih zvijezda u jednokrevetnoj i dvokrevetnoj verziji, koje učinkovito i istovremeno oslobađaju magnetsku energiju, infra-crvene zrake i anione, tako stanice tijela mogu pravilno funkcionirati i biti pravilno opskbljene kisikom.

Osim toga, ovaj proizvod sadrži anionska vlakna te ugljikova vlakna od prirodnog bambusa. Prilagođavajući se građevnom konceptu tijela , TIENS madrac zdravlja može uravnotežiti biološko magnetsko polje ljudskog tijela, smanjiti umor, poboljšati san, povećati imunitet i nadopuniti ostale funkcije zdravlja

Naspavajte se i regenerirajte tokom sna!

Energetske zvijezde

Koristeći brojne međunarodne, napredne tehnologije, TIENS je patentirao energetsku zvijezdu koja kombinira jedinstvene značajke turmalina s negativnim magnetizmom kako bi premostio piezoelektrična i termoelektrična ograničenja koja postoje u materijalima od turmalina. Zahvaljujući tome, TIENS 


Energetska Zvijezda kontinuirano može oslobađati magnetizam, infracrvene zrake, anione i druge biološke čimbenike energije bez primjene toplinskih izvora i dodatnog trenja. Tehnologija TIENS Energetska Zvijezda oslobađa gore navedene energije kroz svaku zvijezdu. Te Zvijezde su povezane jedne s drugima te stalno i kontinuirano djeluju.

Pravi kućni bioenergetičar

TIENS madrac zdravlja radi na tome da se teorija Huangdi's Internal Classics – hladna glava i tople noge naprave dobar san – pretvori u praksu. 

TIENS energetska zvijezda utječe na naše tijelo od glave do pete, po znanstvenom razumijevanju, tako da se raspršeni magnetizam nakuplja i prodire u tijelo te radi na akupunkturnim točkama na leđima i udovima. 

Prirodni magnetski snop potiče rezonancu u dubokim akupunkturnim točkama, Qi i krv cirkuliraju kroz glavne kolateralne kanale, što otvara akupunkturne točke i proširuje kanale.


Dimenzije nadmadraca: 
178cm x 198cm

Ukupno ima 6 slojeva

Prvi sloj; TIENS je patentirao tro-dimenzijsko žakard pletivo: glatko je, mekano, nema statičkog elektriciteta I antialergijsko je. 

Drugi sloj: Pamuk s anionskom akupunkturom; napravljen je od rijetkog i prirodnog turmalina u prahu koje je obrađen naprednom tekstilnom tehnologijom s velikom količinom aniona i infracrvenih zraka koje se oslobađaju istovremeno. 

Treći sloj; Pamučno platno: postojana, mekana i prozračna površina. Učvršćuje TIENS energetske zvijezde. 

Četvrti sloj; TIENS energetske zvijezde.

Peti sloj; Pamuk s bambusovim ugljenom: posebnom tehnikom bambusov ugljen u prahu može biti ravnomjerno raspoređen u vlaknima. Na taj način, ugljen bambusa može učinkovito apsorbirati loš miris, oslobađajući od formaldehida, sulfida, metilnog alkohola, benzena, fenola i drugih štetnih tvari.

Šesti sloj; Prugasta tkanina visoke gustoće kao donji sloj, daje izdržljivost proizvoda i sprečava brzo trošenje. Osim toga, ovaj sloj madraca sprečava moljce da polažu jajašca u njemu, što čini proizvod duže izdržljivim.

TRENUTNO GA NEMAMO U PONUDI

Kako naručiti?

Konzultacije i naručivanje  na tel.: 
- 01 3907 189,     
- 092 371 8285  
- mail: kontakt@natura-odabrano.com

Izvan Zagreba  šaljemo poštom. Plaćanje pouzećem. 

U Zagrebu jastuk i nadmadrac zdravlja možete kupiti u našem centru. .
"Natura", Ilica 219a, Zagreb.  

Radno vrijeme: 
pon.- petak od 9h do 18h subota od 9h do 13h. 


Osiguran besplatni parkinga. Javite nam se kako bi vam podigli rampu na parkiralištu.