Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

nazovite nas: 01 3907 189 

Nadmadrac zdravlja s anionima i ic zrakama

Vrhunska kreacija japanskih, američkih i kineskih instituta. 

Razvijen na načelima kineske tradicionalne medicine i teoriji glavnih kolateralnih kanala, TIENS madrac zdravlja, ima u sebi od 108 do 156 energetskih zvijezda u jednokrevetnoj i dvokrevetnoj verziji, koje učinkovito i istovremeno oslobađaju magnetsku energiju, infra-crvene zrake i anione, tako stanice tijela mogu pravilno funkcionirati i biti pravilno opskbljene kisikom.

Osim toga, ovaj proizvod sadrži anionska vlakna te ugljikova vlakna od prirodnog bambusa. Prilagođavajući se građevnom konceptu tijela , TIENS madrac zdravlja može uravnotežiti biološko magnetsko polje ljudskog tijela, smanjiti umor, poboljšati san, povećati imunitet i nadopuniti ostale funkcije zdravlja

Naspavajte se i regenerirajte tokom sna!

Energetske zvijezde

Koristeći brojne međunarodne, napredne tehnologije, TIENS je patentirao energetsku zvijezdu koja kombinira jedinstvene značajke turmalina s negativnim magnetizmom kako bi premostio piezoelektrična i termoelektrična ograničenja koja postoje u materijalima od turmalina. Zahvaljujući tome, TIENS 


Energetska Zvijezda kontinuirano može oslobađati magnetizam, infracrvene zrake, anione i druge biološke čimbenike energije bez primjene toplinskih izvora i dodatnog trenja. Tehnologija TIENS Energetska Zvijezda oslobađa gore navedene energije kroz svaku zvijezdu. Te Zvijezde su povezane jedne s drugima te stalno i kontinuirano djeluju.

Pravi kućni bioenergetičar

TIENS madrac zdravlja radi na tome da se teorija Huangdi's Internal Classics – hladna glava i tople noge naprave dobar san – pretvori u praksu. 

TIENS energetska zvijezda utječe na naše tijelo od glave do pete, po znanstvenom razumijevanju, tako da se raspršeni magnetizam nakuplja i prodire u tijelo te radi na akupunkturnim točkama na leđima i udovima. 

Prirodni magnetski snop potiče rezonancu u dubokim akupunkturnim točkama, Qi i krv cirkuliraju kroz glavne kolateralne kanale, što otvara akupunkturne točke i proširuje kanale.


Dimenzije nadmadraca: 
178cm x 198cm

Ukupno ima 6 slojeva

Prvi sloj; TIENS je patentirao tro-dimenzijsko žakard pletivo: glatko je, mekano, nema statičkog elektriciteta I antialergijsko je. 

Drugi sloj: Pamuk s anionskom akupunkturom; napravljen je od rijetkog i prirodnog turmalina u prahu koje je obrađen naprednom tekstilnom tehnologijom s velikom količinom aniona i infracrvenih zraka koje se oslobađaju istovremeno. 

Treći sloj; Pamučno platno: postojana, mekana i prozračna površina. Učvršćuje TIENS energetske zvijezde. 

Četvrti sloj; TIENS energetske zvijezde.

Peti sloj; Pamuk s bambusovim ugljenom: posebnom tehnikom bambusov ugljen u prahu može biti ravnomjerno raspoređen u vlaknima. Na taj način, ugljen bambusa može učinkovito apsorbirati loš miris, oslobađajući od formaldehida, sulfida, metilnog alkohola, benzena, fenola i drugih štetnih tvari.

Šesti sloj; Prugasta tkanina visoke gustoće kao donji sloj, daje izdržljivost proizvoda i sprečava brzo trošenje. Osim toga, ovaj sloj madraca sprečava moljce da polažu jajašca u njemu, što čini proizvod duže izdržljivim.
Članska cijena: 9.144,00 kn 

 Besplatna dostava Hrvatska i Slovenija.
(za uplatu na žiro račun)

Kako naručiti?

Konzultacije i naručivanje  na tel.: 
- 01 3907 189,     
- 092 371 8285  
- mail: kontakt@natura-odabrano.com

Izvan Zagreba  šaljemo poštom. Plaćanje pouzećem. 

U Zagrebu jastuk i nadmadrac zdravlja možete kupiti u našem centru. .
"Natura", Ilica 219a, Zagreb.  

Radno vrijeme: 
pon.- petak od 9h do 18h subota od 9h do 13h. 


Osiguran besplatni parkinga. Javite nam se kako bi vam podigli rampu na parkiralištu.


 STIGLO JE PROLJEĆE
Vrijeme je za veliko čišćenje organizma!
detaljnije