Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

Naručite preparate i aparate

Tiens preparati

Čišćenje organizma je ključno

Bez čišćenja organizma nema oporavka niti jake životne sile. Čistimo svoje stanove i auta, a zaboravljamo očistiti svoje tijelo. Jednom godišnje očistite svoj organizam od otrova i taloga. To je temelj dobrog zdravlja po KTM. Upoznajte vodeće preparate na ovom polju.  Krenite još danas u regeneraciju svog tijela.

Dupla celuloza

Jedinstveni preparat za čišćenje organizma. Posebno za čišćenje crijeva i crijevnih resica što je ključ za bolju apsorpciju hranljivih tvari. Dupla celuloza spoj je različitih dijetalnih vlakna , uključujući celulozu iz kukuruza s dodatkom praha bijelog gloga...

saznajte više 

 Antilipidni čaj

Jedinstveni kineski čaj.  Sastav: gynostemia (Gynostemia Pentophyllum), lišće lotosa (Folius Nelumbinus), korijen dvornika (Polygonum spp.), zeleni čaj (Camellia Sinensis), sjemenke sene (Cassia Tora) Najbolje iz prirode!

saznajte više 

Tiens hitozan

TIENS Hitozan proizveden je iz oklopa crvenonogih rakova. Odlikuje se vrlo visokim - 85% stupnjem deacetilacije hitina. Što je stupanj deacetiliranja ovog organskog spoja viši, jače je biokemijsko djelovanje dobivenog hitosan

saznajte više 

Obnavljanje

Očistili smo organizam od otrova i nepotrebnih naslaga.  Omogućen je nesmetani tok hranljivih tvari. Nakon čišćenja ili skupa preporučamo da dobro nahranite svoje tijelo preparatima koji su po našem mišljenju i iskustvu bez konkurencije na ovom polju:

Super kalcij u prahu

Jedan od najdjelotvornijih kalcija u svijetu.  Jedinstveni Tiens kalcij u prahu. Dodatak prehrani sadrži lako apsorbirajuće, ionizirane spojeve kalcija izvedene od telećih kostiju. Važno je zapamtiti da se prirodni kalcij nalazi u ionskom obliku..

saznaj više

tiens spirulina

Jedinstvena divlja  spirulina iz jezera. Preporučamo je svima bez obzira kakvu prehranu imaju. Visoke proteinske vrijednosti, sadrži esencijalne aminokiseline, karotenoide, gama-linolenske kiseline (GLA) i vitamine i minerale,

saznaj više

Tiens cink

Jedinstveni cink iz žumanca jajeta sa visokim stupnjem usvajanja u tijelu. TIENS Cink pomaže napuniti normalnu razinu cinka. Cink, tradicionalna medicina smatra ga za “mikroelemenat ljepote”, promiče zdravu kožu, kosu i nokte

saznaj više

Jačanje

Nakon čišćenja i obnavljanja ili paralelno sa njima, preporuča se da se tijelo opskrbi dodacima prehrani koji će ojačati imunološki sustav i aktivirati sposobnosti samoizlječenja.

Tiens kordiceps

Nekada samo na kineskom dvoru.  Originalni kineski kordiceps kompanije Tiens. Prema našim iskustvima najtraženiji kineski kordiceps širom svijeta. Mnoštvo zadovoljnih potrošača u Naturi već dulje od 10 godina

saznaj više

Sok kineske datulje

Prema kineskoj medicini, dnevna potrošnja od samo nekoliko kineskih datulja osigurava dugovječnost. Njihov blagotvoran učinak na zdravlje otkriven je u davna vremena, a potvrdila ga je i moderna znanost. 

saznaj više 

kril ulje s amarantom

Jedinstveno kril ulje sa amarantom i pasjim trnom. Krill kojeg koristimo za proizvodnju TIENS Kardi dolazi iz najčišćih antarktičkih voda na svijetu. Antarktički kril je najčišći izvor morske omege-3 u svijetu..

saznaj više 

Holikan

TIENS holikan je preparat zvan "pilula dugovječnosti". Tvari koje se nalaze u sjemenki grožđa su snažni antioksidansi - oni se borbe protiv slobodnih radikala, ona taj način odgađajući proces starenja. Istraživanja su pokazala da imaju svojstva kontrole lipida u krvi, što pomaže u održavanju srca u dobroj formi.

Ikan

TIENS Ikan kapsule kombiniraju ginostemu - daleko istočnu "biljku dugovječnosti " s mrkvom i ekstraktom zelenog čaja. Ovi sastojci rade sinergijski te pružaju brojne pogodnosti za naše zdravlje i ljepotu, obuhvaćaju gotovo sve vitamine, minerale i biološki aktivne spojeve koji reguliraju funkciju tijela na staničnoj razini.

Ulje pšeničnih klica Vejkan Tiens

Vejkan

Glavni sastojak Tiens Vejkana su hladno prešana ulja pšeničnih klica koje su jedan od najpoznatijih izvora vitamina E. Glavni sastojci: Ulje pšeničnih klica, lecitin, beta-karoten Vejkan je jedan od naših najtraženijih preparata. Preporučamo ga svima, a posebno onima koji imaju problema sa cirkulacijom.

Naše preporuke i savjeti zasnovani su na teoriji 5 elemenata i kineskom biološkom satu.

Teorija 5 elemenata U tradicionalnoj kineskoj medicini pet su elemenata (drvo, vatra, zemlja, metal i voda) temeljni elementi našeg univerzuma koji odgovaraju Proljeću, Ljetu, Kasnom Ljetu, Jeseni i Zimi. U stanju ravnoteže, pet unutarnjih organa (jetra, srce, slezena, pluća i bubrezi) potiču jedan drugoga kako bi ojačali tijelo i produžili vijek života.

teorija 5 elemenata

Kineski biološki sat rada organa

biološki sat rada organa