Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

Nazovite nas na: 01 3907 189

Poslovna prilika za pravne osobe

Imate svoju kliniku, biljnu ljekarnu, dućan zdrave hrane, centar alternative, salon za masažu, fitnes ili se bavite bilo kojim područjem zdravlja ovo je za vas idealna ponuda. Obogatite vašu ponudu vodećim preparatima i aparatima na bazi tradicionalne kineske medicine. 

Ponudite svojim klijentima aparate za harmonizaciju tijela, vodeće higijenske uloške sa anionima i kisikom, ekološke deterdžente.. . Radite sa vodećim preparatima na polju kineske tradicionalne mudrosti. Iskoristite mudrost Kine da svojim klijentima date najbolje. 

Ako ste alternativac, maser, fizioterapeut ili se bavite brigom o ljudskom tijelu ovo je idealna prilika za vas. Možete svojim klijentima i poznanicima ponuditi NAJBOLJE IZ KINE.  Tako će vaši rezultati biti potpuni. 

Vrhunska poslovna prilika i vrlo brzo veliki rabati prema marketinškom  planu.

Poslovna prilika za komercijaliste

Ako ste komercijalist Tiensova poslovna prilika je najbolji izbor za vas. 

Upoznajte se sa našom ponudom i poslovnom prilikom, učlanite se i odmah možete krenuti u posao. Te ponudite naše preparate i aparate svim poslovnim subjektima do kojih možete doći. 

Posebno alternativnim centrima, klinikama, biljnim ljekarnama, maserima, fizioterapeutima, kozmetičkim salonima, ginekološkim ordinacijama, dijgnostičkim centrima... Praktično svima koji se brinu o ljudskom tijelu. 

Svaki vaš kupac kojeg dovedete u firmu ostaje vaš kupac zauvijek i vi imate proviziju na njegovim kupnjama prema marketinškom planu dok god on naručuje naše proizvode.

Natura je zastupnički ured kompanije Tiens. Priključite se našem timu u Naturi. 
Za detaljnije informacije nazovite na:   mob: 092 371 8285