Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

Naručite preparate i aparate

Tiens super kalcij u prahu

KALCIJ HIDROKSIAPATIT

Jedinstveni super kalcij u prahu dobiven isključivo iz organskih izvora. Sadrži lako apsorbirajuće, ionizirane spojeve kalcija. Jedan od najboljih kalcija u svijetu i najprodavaniji preparat u Naturi.
Brojna istraživanja su pokazala da je kalcij hidroksiapatit mnogo učinkovitiji u održavanju koštane mase i u usporavanju njezina gubitka, u odnosu na tradicionalne izvore kalcija, kao što su kalcijev karbonat. Posebno se preporuča ženama u menopauzi i bolesnicima s osteoporozom.
Jedinstvena enzimski obogaćena formula kalcija u prahu ima veliku sposobnost apsorpcije.  

TIENS Kalcij sadrži omjer 2:1 kalcija i fosfora, što je jednako omjeru tih dvaju elemenata u ljudskome tijelu, i najkorisniji je za naše zdravlje

Važno je zapamtiti da se prirodni kalcij nalazi u ionskom obliku. Većina kalcija pri ulasku u tijelo pretvara se u molekularni oblik (netopljiva kalcijeva sol). Takva molekula ne može ući u stanicu, stoga je bolje koristiti dodatke koji sadrže ionizirani kalcij umjesto kalcijevog karbonta koji ima manju probavljivost.

Kalcij Hidroksiapatit

  Kalcij hidroksiapatit prirodan je izvor lako apsorbirajućeg minerala i drugih faktora koji se prirodno nalaze u zdravim kostima, poput:  makrominerala: kalcij, magnezij, fosfor •Minerali u tragovima: bor, cink, bakar i selen   •Intaktni proteini i prirodni čimbenici rasta  •Kolagen tip I, dominantni tip kolagena u zdravim kostima •Čimbenici rasta kostiju koji imaju ulogu u blagotvornim učincima kalcij hidroksiapatita. •Organski faktori koji kostima pružaju bitne aminokiseline i mukopolisaharide (glikozaminoglikan)  

Faktori rasta u kalciju Hidroksiapatit

Faktori rasta su prirodne tvari koje mogu stimulirati rast stanica, proliferaciju, staničnu diobu i diferencijaciju. Nekoliko istraživanja je pokazalo da faktori rasta, koji se prirodno pojavljuju u kostima, podržavaju lokalno formiranje kostiju stimulirajući formiranje i djelovanje osteoblasta (koštane stanice odgovorne za mineralizaciju kostiju) te stoga igraju važnu ulogu u koštanoj pregradnji i mineralizaciji. Faktori rasta imaju značajnu važnost u održavanju koštane mase.    

Kalcij, fosfor, vitamini A, D, C

Kalcij, fosfor i vitamin D su ključni za zdrave kosti i zube . Vitamin D pomaže u apsorpciji i iskorištavanju kalcija i fosfora Kalcij i vitamin D pomažu smanjiti gubitak minerala u kostima u postmenopauzi. Kalcij i vitamin D podržavaju normalan rad mišića. Vitamini A, D i C jačaju tjelesne prirodne obrambene mehanizme. Uz faktore rasta i makrominerale Tiens kalcij je savršena kombinacija za sve koji imaju manjak kalcija u tijelu.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA KOJA SE KORISTI U TIENS KALCIJU

Dobiven isključivo iz organskih izvora

Jedinstvena tehnologija u proizvodnji kalcija u prahu

Ljudsko tijelo veoma lako apsorbira sastojke

TIENS kalcij je, zahvaljujući mikronizaciji, lako topljiv ne samo u vodi, nego i u ostalim tekućinama poput običnog ili sojinog mlijeka

Tiens super kalcij u prahu je naš najprodavaniji preparat već godinama. Preporučamo ga svima te posebno onima koji imaju manjak kalcija u tijelu. Nazovite nas i saznajte sve informacije o Tiens kalciju u prahu te zašto je on najbolje rješenje za vas. 
Dogovorite i individualne konzultacije u Naturi. Iskoristite i popust iz paketa učlanjenja.

  Cijena: 31,11 € / 234,40 kn