Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

nazovite nas: 01 3907 189 

Detoksikacija

PROČISTITE HRANU I TIJELO!

Detoksikacija organizma   postala je temelj zdravlja. Zbog korištenja kemikalija za zaštitu voća i povrća te antibiotika i hormona rasta u mesnoj industriji izloženi smo unošenju otrova u organizam. 

S gledišta kineske tradicionalne medicine prvi korak do ravnoteže zdravlja je čišćenje. Moderni način života, zagađenje, stres, nepravilna prehrana stvaraju mnoge štetne tvari koje se kumuliraju u našem tijelu.

Ako se toksini ne odstrane na vrijeme mogu naštetiti našim tijelu i duhu te ubrzati starenje unutarnjih organa. 

Da bi detoksikacija imala smisla ključno je detoksicirati hranu 

PROČIŠĆIVAČ VOĆA  POVRĆA, MESA, VODE, ZRAKA...

Uklanja pesticide na voću i povrću, razgrađuje hormonske dodatke u mesu i morskoj hrani, uništava bakterije, održava hranu svježom, pročišćava vodu i alkalizira je i na taj način nam pomaže da zdravije živimo.   

Ozdravite svoju hranu.  
To je ključ zdravlja

AKCIJA 2+1 GRATIS

detaljnije

Stiglo je proljeće. 
Vrijeme je za veliko čišćenje organizma!

Kao početak terapije kineska tradicionalna medicina preporuča prvo čišćenje organizma od svih suvišnih tvari i otrova. Prvi korak je čišćenje crijeva i crijevnih resica.  Bez ispravnog rada crijevnih resica nema kvalitetne apsorpcije hranljivih tvari. Upoznajte vodeće preparate  na  polju detoksikacije organizma:  
Nazovite nas i saznajte   zašto je ovo najbolji izbor za vas.
Tel: 01 3907 189

Antilipidni čaj

Želimo Vas upoznati sa ovim jedinstvenim napitkom kineskih dugovječnih careva, starim preko 5.000 godina. Kineska akademija znanosti je usavršila ovaj čaj te ga 1995. prvi puta pustila na međunarodno tržište. Čaj je osvojio nagradu svjetske zdravstvene organizacije te posjeduje certifikat ISO 9002. Tiens antilipidni čaj je najprodavaniji preparat u Naturi već 12 godina. On je temelj svih naših preporuka. Te ga preporučamo svima.

Sastav TIENS Antilipidnog čaja: 
 - Gynostemija (Gynostemma pentaphyllum), 
 - Lišće lotusa (folium nelumbinis), 
 - sjeme kasija tore (vrsta sene), 
 - kineski korijen dvornika (Polygonum multiflorum).
 - 6 vrsta zelenog čaja. 

Pakiranje sadrži 40 filter vrećica(1 vrećica za 1 litar čaja koji se pije tokom dana). 
Cijena: 129,00 kn

Način pripreme: 1 vrećicu čaja preliti jednom litrom kipuće vode, poklopiti i ostaviti da stoji 10 minuta. Popiti u toku dana. 

Gynostemma pentaphyllum 

  •Gynostemma pentaphyllum je jedinstvena  azijska biljka. •Prema tradicionalnoj kineskoj medicini gynostemma tonizira Qi i pozitivno djeluje na pluća i srce. Ima blago gorak okus. •Gynostemma sadrži mnoge aminokiseline, vitamine i minerale koji imaju blagotvoran učinak: kalcij, željezo, magnezij, mangan, fosfor, kalij i cink.  

Lišće Lotusa

  •Lišće lotusa, latinskog naziva Folium nelumbinis, poznato je još i kao He Ye. •Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, gorkog je okusa i ima adstringentno djelovanje. Pokriva pet meridijana: srca, slezene, jetre, žuči, pluća. Svojim umirijućim svojstvima pomaže tijekom ljetnih vrućina. Također umirujuće djeluje na um.

Sjemenke kineskog Cimeta

  •Sjemenke kineskog cimeta, također poznate kao kasije i Jue Ming Zi uzgajaju se u Kini, uglavnom u pokrajinama Anhui, Guangxi, Sichuan, Zhejiang i Guangdond. •Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, spoj je slatkog, slanog i gorkog okusa i blagotvorno djeluje na jetru. •U tradicionalnoj kineskoj medicini ga koriste u razrijeđenom obliku za stimuliranje rada crijeva.  

Korijen kineske Heljde

  •Latinsko ime korijena kineske heljde je Polygonum multiflorum, a u Kini ga zovu He Shou Wu. 
•Raste u srednjoj i južnoj Kini. 
 •Od davnina se tradicionalno koristi u kineskoj medicini za toniziranje meridijana jetre i bubrega i njegu esencije. 
  Podržava ravnotežu lipida.

Zeleni čaj

  •Zeleni čaj je jedan od nakorisnijih napitaka koji uključuje mnogo hranjivih sastojaka s blagotvornim učinkom. •Ekstrakt zelenog čaja sadrži mnogo polifenola, poput katehina i flavonoida. •Katehin u zelenom čaju: •Pomaže u kontroli metabolizma masnoća; •Održava zdravlje probavnog sustava; •Potpomaže gastrointestinalne funkcije •Održava zube i desni zdravima; •Štiti oči od oksidativnih oštećenja i kožu od UV zračenja i onečišćenjem nastalog oksidativnog oštećenja.  

Zeleni čaj

  •Sljedeći ključni sastojak je kofein, poznati stimulans koji potpomaže nekoliko funkcija mozga te poboljšava koncentraciju, opreznost i izdržljivost. •Također sadrži aminokiselinski L-theanine, koji djeluje udruženo s kofeinom. •Zeleni čaj osvježava um i tijelo i poboljšava koncentraciju. •Zeleni čaj pomaže u reguliranju omjera LDL i HDL kolesterola. •Zeleni čaj pomaže u održavanju normalne razine glukoze u krvi.  

Hitozan

TIENS Hitozan proizveden je iz oklopa crvenonogih rakova. Odlikuje se vrlo visokim - 85% stupnjem deacetilacije hitina. Što je stupanj deacetiliranja ovog organskog spoja viši, jače je biokemijsko djelovanje dobivenog hitosana. Po tome je Tiensov hitozan jedinstven u svijetu. 
 
- Hitozan čisti probavni sustav i cijelo tijelo od teških metala kao što su olovo i živa, kao i od toksina kroz svoju sposobnost vezivanje i izlučivanjem u stolici. 
- Hitozan pomaže u održavanju idealne tjelesne težine i preporuča se osobama koje imaju probleme s masnoćama. 
- Olakšava transport sadržaja želuca dalje u probavnom traktu. 
- Jača sluznicu crijeva i poboljšava peristaltiku. 

Hitozani se ne probavlja niti apsorbira u ljudskom tijelu.

Pakiranje 100 kapsula
Cijena 291,00kn

Važno za sve žene

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), 63% ginekoloških upala uzrokovano je korištenjem uložaka loše kvalitete.

Da bi ste zaštitile svoje zdravlje preporučamo vam AIRIZ higijenski ulošci nove generacije, s višestrukim djelovanjem, jedan su od ponajboljih proizvoda za intimnu higijenu i zdravlje u svijetu. Uz pomoć aktivnog kisika i negativnih iona sprječavaju rast štetnih i štite korisne bakterije.

Bez klora, 100% prirodni. Tri puta brže upijanje i suho upijanje su također jedinstvene prednosti Airiz higijenskih uložaka.   

Iskoristite ove jedinstvene uloške na našem tržištu i budite čisti i zaštićeni i tokom obilnih menstruacija. 

Iskoristitie i  Akciju 1 + 1 gratis.

detaljnije

Čistimo svoje stanove i auta, a zaboravljamo očistiti svoje tijelo. Jednom godišnje očistite svoj organizam od otrova i taloga. 
To je temelj dobrog zdravlja po KTM. 

Kako naručiti?

Konzultacije i naručivanje na mob . : 

- 092 371 8285 
- 01 3907 189 

 Izvan Zagreba preparate šaljemo poštom. Plaćanje pouzećem. 

 U Zagrebu proizvode možete kupiti u našem centru:
 
 "Natura", Ilica 219a, Zagreb 

 Radno vrijeme: 
 pon.- petak od 9h do 18h subotom od 9h do 13h. 


 STIGLO JE PROLJEĆE
Vrijeme je za veliko čišćenje organizma!
detaljnije