Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

nazovite nas: 092 371 8285

Ostali preparati u Naturi

Uz vodeće preparate na polju kinekse tradicionalne medicine kompanije Tiens posebno ističemo i sljedeće prirodne proizvode:

noni sok povoljnije

Bio Noni sok

Plod nonija sadrži oko 150 sastojaka među kojima su razni vitamini, minerali, oligoelementi i enzimi-ipak je najvažniji kseronin, koji služi za izgradnju stanica, štiti i pomaže u obnovi oštećenog vezivnog tkiva te jača imunološki sustav.

Chyawanprash dabur

Chyawanprash

Chyawanprash je jedan od najsnažnijih preparata s učinkom pomlađivanja poznat više tisuća godina. Bogat je antioksidansima koji neutraliziraju slobodne radikale. Jača imunološki sustav zahvaljujući obilju vitamina C ...

Aloe arborscens

Aloe Arborescens

Po receptu Oca Romana Zaga! Aloe Arborescens sirup je dodatak prehrani dobiven miješanjem svježih listova aloje arborescens u cijelosti i bagremova meda, po rigoroznom procesu na hladno, jedinom koji garantira zadržavanje...

Masažni gel konoplja

Prirodni biljni gel formula ulja konoplje, mentol i ekstraktima kestena, Gavez, kamfora i eukaliptusa koristi se za opuštajuću masažu, bolne mišiće, zglobove i tetive. 

Ganoderma kava

Sastav: Ganoderma lucidum, kokosovo ulje, šećer u prahu, mlijeko u prahu, ekstrakt kave, maltodekstrin (protein). Priprema: sadržaj vrećice staviti u šalicu i preliti vrućom vodom ili mlijekom. Zasladiti po želji.

Čajevi po meridijanima

Jedinstveni čajevi premakineskoj tradicionalnoj mudrosti. Čaj za meridijan bubrega, čaj crveni(srce), čaj ljubičasti(pluća), čaj za meridijan jetre.  Napravite sebi savršenu kombinaciju.


PREPORUKA SVIMA!
Da bi bilo koja vaša terapija bila uspješna  ključno je pročistiti tijelo, a posebno crijeva i crijevne resice.  Iskoristite tiensov vrhunski DETOX set.
detaljnije

Također vam preporučamo DA OZDRAVITE I SVOJU HRANU. To je nužan korak da bi detoksikacija tijela bila potpuna. 
To vam omogućuje PROČIŠĆIVAČ VOĆA I POVRĆA, MESA, VODE ZRAKA.. AKCIJA -25%
detaljnije

Akcije 12. mjesec!
detaljnije

Pročišćivač voća i povrća na akciji -25%
detaljnije

Tiens Jastuk zdravlja -25%
detaljnije

Tiens multifunkcionalni aparat -25%
detaljnije