Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

Nazovite nas na: 01 3907 189

Uz vodeće preparate na polju kinekse tradicionalne medicine kompanije Tiens posebno ističemo i sljedeće prirodne proizvode:

noni sok povoljnije

Bio Noni sok

Plod nonija sadrži oko 150 sastojaka među kojima su razni vitamini, minerali, oligoelementi i enzimi-ipak je najvažniji kseronin, koji služi za izgradnju stanica, štiti i pomaže u obnovi oštećenog vezivnog tkiva te jača imunološki sustav.

Chyawanprash dabur

Chyawanprash

Chyawanprash je jedan od najsnažnijih preparata s učinkom pomlađivanja poznat više tisuća godina. Bogat je antioksidansima koji neutraliziraju slobodne radikale. Jača imunološki sustav zahvaljujući obilju vitamina C ...

Aloe arborscens

Aloe Arborescens

Po receptu Oca Romana Zaga! Aloe Arborescens sirup je dodatak prehrani dobiven miješanjem svježih listova aloje arborescens u cijelosti i bagremova meda, po rigoroznom procesu na hladno, jedinom koji garantira zadržavanje...

Masažni gel konoplja

Prirodni biljni gel formula ulja konoplje, mentol i ekstraktima kestena, Gavez, kamfora i eukaliptusa koristi se za opuštajuću masažu, bolne mišiće, zglobove i tetive. 

Ganoderma kava

Sastav: Ganoderma lucidum, kokosovo ulje, šećer u prahu, mlijeko u prahu, ekstrakt kave, maltodekstrin (protein). Priprema: sadržaj vrećice staviti u šalicu i preliti vrućom vodom ili mlijekom. Zasladiti po želji.

Čajevi po meridijanima

Jedinstveni čajevi premakineskoj tradicionalnoj mudrosti. Čaj za meridijan bubrega, čaj crveni(srce), čaj ljubičasti(pluća), čaj za meridijan jetre.  Napravite sebi savršenu kombinaciju.

Tigrova mast

Osvježavajući proizvod napravljen na temelju stoljetnih tradicija kao mješavina esencijalnih ulja raznih biljaka. Sadrži mentol, kamfor, eukaliptus, paprenu metvicu i ulje klinčića i cimeta. Može se koristiti protiv boli, hladnoće i ugriza insekata. 

Ayurvedske paste za zube Dabur

Prirodna pasta za zdrave zube i zdravo zubno meso bez fluora s dodatkom ayurvedskih ljekovitih biljaka. Potpuno prirodna ayurvedska zubna pasta njeguje zube i zubno meso na prirodan način.
Pasta bez parabena, bez fluorida i bez štetnih kemikalija!!!

Gorka dinja

Gorka dinja (lat. Momordica charantia) biljka je iz porodice Cucurbitaceae, poznata i kao karela ili momordika, rođakinja je krastavca, tikve, dinje i lubenice. Biljka je penjačica koja doseže visinu od dva metra. Ima izrazito šiljasto lišće, žute cvjetove i narančasto-žute plodove.