Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

nazovite nas: 092 371 8285

Poslovna prilika

Preporučite i zaradite.

Poslovna prilika za sve koji žele raditi sa vodećom kineskom kompanijom na polju zdravlja i poslovnih mogućnosti. Bilo da ste fizička ili pravna osoba iskoristite priliku i zaradite. Kompanija Tiens omogućuje svojim marketingom vrhunsku zaradu svima koji zavole njene preparate i ponude ih drugima.  

Upoznajte se sa našim preparatima i aparatima, preporučite ih i vi počinjete zarađivati i stvarati vlastiti posao. Svoja pozitivna iskustva i iskustva mnoštva drugih osoba koje su koristile naše preparate  prenesite drugima.
             
Ne morate se brinuti o uvozu, knjigovodstvu, skladištu i svim drugim problemima. Jedina vam je uloga da prenesete ovu informaciju o vrhunskim preparatima kineske tradicionalne mudrosti i informaciju o Tiensu i njegovom razvoju i planovima. Svako koga uvedete je dio vaše kompanije.

Poslovna prilika za pravne osobe

Imate svoju kliniku, biljnu ljekarnu, dućan zdrave hrane, centar alternative, salon za masažu, fitnes ili se bavite bilo kojim područjem zdravlja ovo je za vas idealna ponuda. 

Obogatite vašu ponudu vodećim preparatima i aparatima na bazi tradicionalne kineske medicine. Ponudite svojim klijentima aparate za harmonizaciju tijela, vodeće higijenske uloške sa anionima i kisikom, ekološke deterdžente.. . 

Radite sa vodećim preparatima na polju kineske tradicionalne mudrosti. Iskoristite mudrost Kine da svojim klijentima date najbolje. Kozmetički saloni obogatite svoju ponudu vrhunskom kozmetikom, higijenskim ulošcima sa anionima . 

NAko ste alternativac, maser, fizioterapeut ili se bavite brigom o ljudskom tijelu ovo je idealna prilika za vas.Možete svojim klijentima i poznanicima ponuditi NAJBOLJE IZ KINE.  Tako će vaši rezultati biti potpuni. 
Vrhunska poslovna prilika i vrlo brzo veliki rabati prema marketinškom  planu.

Poslovna prilika za komercijaliste

Ako ste komercijalist Tiensova poslovna prilika je najbolji izbor za vas. Upoznajte se sa našom ponudom i poslovnom prilikom, učlanite se i odmah možete krenuti u posao. Te ponudite naše preparate i aparate svim poslovnim subjektima do kojih možete doći. 

Posebno alternativnim centrima, klinikama, biljnim ljekarnama, maserima, fizioterapeutima, kozmetičkim salonima, ginekološkim ordinacijama, dijagnostičkim centrima...  

Praktično svima koji se brinu o ljudskom tijelu. Svaki vaš kupac kojeg dovedete u firmu ostaje vaš kupac zauvijek i vi imate proviziju na njegovim kupnjama prema marketinškom planu dok god on naručuje naše proizvode.

 

Natura je zastupnički ured kompanije Tiens. Priključite se našem timu u Naturi i skupa napravimo posao. 
Za detaljnije informacije nazovite na:   mob: 092 371 8285

Registrirati se možete u Naturi ili preko Tiensovog web shopa.


REGISTRIRAJTE SE BESPLATNO 

Jednostavno sa nekoliko klikova postanite član Tiensa. Možete za sebe kupovati ili jednostavno preporučivati svima i zarađivati!!!.

Registracija je besplatna. Registracijom postajete član Tiensa i možete razvijati vlastiti posao.

Registracijom možete razvijati posao u svim državama gdje je Tiens  prisutan.

Kako se registrirati?

1.korak 
Registrirate se na stranici :   https://b2c-hr.tiens.com 
Kao broj distributera(sponzora) upišite:  71212840  (Natura) i kliknite provjeriti

2. korak 
Kliknite na: " Označite kao Sponzora", a zatim " Odaberi "

3. korak 
Ispunite svoje podatke (označene sa * ) 

4 Korak 
Dodate u košaricu besplatni "Starter Kit ".  Čime postajete član Tiensa i možete naručivati online preparate i aparate.

Sa svojim ID brojem/e-meilom i vašom lozinkom koju ste odabrali logirate se  i naručujete proizvode. Plaćanje pouzećem ili karticom. Dostava poštom ili osobnim preuzimanjem u "Naturi". Tiens ima svoje centre u 190 država svijeta. Za detaljne informacije za pojedine države svijeta

Imate svoj ID broj i svoj web shop preko koga učlanjujete i druge.  

Pozivamo vas da dođete i u Naturu za konzultacije i poslovni dogovor.


PREPORUKA SVIMA!
Da bi bilo koja vaša terapija bila uspješna  ključno je pročistiti tijelo, a posebno crijeva i crijevne resice.  Iskoristite tiensov vrhunski DETOX set.
detaljnije

Također vam preporučamo DA OZDRAVITE I SVOJU HRANU. To je nužan korak da bi detoksikacija tijela bila potpuna. 
To vam omogućuje PROČIŠĆIVAČ VOĆA I POVRĆA, MESA, VODE ZRAKA.. AKCIJA -25%
detaljnije

Akcije 12. mjesec!
detaljnije

Pročišćivač voća i povrća na akciji -25%
detaljnije

Tiens Jastuk zdravlja -25%
detaljnije

Tiens multifunkcionalni aparat -25%
detaljnije