Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

nazovite nas: 092 371 8285

Poslovna prilika

Preporučite i zaradite.

Poslovna prilika za sve koji žele raditi sa vodećom kineskom kompanijom na polju zdravlja i poslovnih mogućnosti. 

Bilo da ste fizička ili pravna osoba iskoristite priliku i zaradite. 

Kompanija Tiens omogućuje svojim marketingom vrhunsku zaradu svima koji zavole njene preparate i ponude ih drugima.  Imate mogućnost svakome ponuditi prema njegovim afinitetima i sklonostima i  poslovnu priliku. 

Upoznajte se sa našim preparatima i aparatima, preporučite ih i vi počinjete zarađivati i stvarati vlastiti posao. Svoja pozitivna iskustva i iskustva mnoštva drugih osoba koje su koristile naše preparate  prenesite drugima.

Ne morate se brinuti o uvozu, knjigovodstvu, skladištu i svim drugim problemima. Jedina vam je uloga da prenesete ovu informaciju o vrhunskim preparatima kineske tradicionalne mudrosti i informaciju o Tiensu i njegovom razvoju i planovima. Svako koga uvedete je dio vaše kompanije.    

- Nema mjesečnih potvrđivanja(do razine D5).
- Nema GUBITKA NIVOA I MREŽE.  
- SVE KUPNJE SE ZBRAJAJU
- VLASTITI WEB SHOP

Poslovna prilika za pravne osobe

Imate svoju kliniku, biljnu ljekarnu, dućan zdrave hrane, centar alternative, salon za masažu, fitnes ili se bavite bilo kojim područjem zdravlja ovo je za vas idealna ponuda.
Obogatite vašu ponudu vodećim preparatima i aparatima na bazi tradicionalne kineske medicine. Ponudite svojim klijentima aparate za harmonizaciju tijela, vodeće higijenske uloške sa anionima i kisikom, ekološke deterdžente..
.
Radite sa vodećim preparatima na polju kineske tradicionalne mudrosti. Iskoristite mudrost Kine da svojim klijentima date najbolje.

Kozmetički saloni obogatite svoju ponudu vrhunskom kozmetikom, higijenskim ulošcima sa anionima . Neka vaši klijenti budu ljepši i sretniji.

Ako ste alternativac, maser, fizioterapeut ili se bavite brigom o ljudskom tijelu ovo je idealna prilika za vas. Jer možete svojim klijentima i poznanicima ponuditi NAJBOLJE IZ KINE.  Tako će vaši rezultati biti potpuni.

 Vrhunska poslovna prilika i vrlo brzo veliki rabati prema marketinškom  planu.

Poslovna prilika za komercijaliste

Ako ste komercijalist Tiensova poslovna prilika je najbolji izbor za vas.
Upoznajte se sa našom ponudom i poslovnom prilikom, učlanite se i odmah možete krenuti u posao.

Te ponudite naše preparate i aparate svim poslovnim subjektima do kojih možete doći. Posebno alternativnim centrima, klinikama, biljnim ljekarnama, maserima, fizioterapeutima, kozmetičkim salonima, ginekološkim ordinacijama, dijagnostičkim centrima...  Praktično svima koji se brinu o ljudskom tijelu.

Svaki vaš kupac kojeg dovedete u firmu ostaje vaš kupac zauvijek i vi imate proviziju na njegovim kupnjama prema marketinškom planu dok god on naručuje naše proizvode.

Isplata provizije na vaš žiro račun ili na žiro račun vaše firme. U Tiensu vi uistinu GRADITE VLASTITI TRAJNI BIZNIS i to biznis bez granica sa sve više i više proizvoda za sve segmente života. Svaki VAŠ kupac uistinu je VAŠ kupac.


Natura je zastupnički ured kompanije Tiens. Priključite se našem timu u Naturi i skupa napravimo posao.
 Za detaljnije informacije nazovite na:
 
mob: 091 725 4936
 

PREPORUKA SVIMA!
Da bi bilo koja vaša terapija bila uspješna  ključno je pročistiti tijelo, a posebno crijeva i crijevne resice.  Iskoristite tiensov vrhunski DETOX set.
detaljnije

Također vam preporučamo DA OZDRAVITE I SVOJU HRANU. To je nužan korak da bi detoksikacija tijela bila potpuna. 
To vam omogućuje PROČIŠĆIVAČ VOĆA I POVRĆA, MESA, VODE ZRAKA..(AKCIJA -40%)
detaljnije

Tiens Akcije 10. mjesec 
detaljnije

Pročišćivač voća i povrća, mesa, vode, zraka -40%
detaljnije

Set za spavanje  -40%
detaljnije