Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

Naručite preparate i aparate

Jačanje organizma

Ojačajte svoje organe i pokrenite životnu silu u sebi. Stvorite balans i harmoniju i budite sretni kao u vrijeme mladosti

U tradicionalnoj kineskoj medicini pet je elemenata: drvo, vatra, zemlja, metal i voda. To su temeljni elementi našeg univerzuma koji odgovaraju  ljudskoj jetri, srcu, slezeni, plućima i bubrezima.

Ravnoteža pet elemenata održava ravnotežu Yina i Yanga. Kod preporuka bitno je poštivati interakciju elemenata (organa) te čovjeku pristupiti kao cjelini, a ne po dijelovima što je srž tradicionalne kineske mudrosti.

Tiens kordiceps

Nekada samo na kineskom dvoru.  Originalni kineski kordiceps kompanije Tiens. Prema našim iskustvima najtraženiji kineski kordiceps širom svijeta. Mnoštvo zadovoljnih potrošača u Naturi već dulje od 14 godina

saznaj više

Liposomalni vitamin c

Liposomalni vitamin C, ekstrakt Ponkana, mikro emulgacija ulja
Tiens Vigor Shot. Tiensov odgovor na najveći problem današnjice.
Iskoristite moć sinergije liposomalnog vitamina C, hesperidina i voćne mješavine.

saznaj više 

kril ulje s Ginkom

Krilj ulje bogato Omega-3 fosfolipidima, koje se lako razgrađuje u probavnom traktu.
Poboljšane Omega-3 masne kiseline  
Ginkgo biloba, Astaksantin,  
Minerali za zdravlje srca, mozga i kostiju kao što su željezi, cink i jod.

saznaj više 

Holikan

TIENS holikan je preparat zvan "pilula dugovječnosti". Tvari koje se nalaze u sjemenki grožđa su snažni antioksidansi - oni se borbe protiv slobodnih radikala, ona taj način odgađajući proces starenja. Istraživanja su pokazala da imaju svojstva kontrole lipida u krvi, što pomaže u održavanju srca u dobroj formi.

saznaj više

vejkan

Glavni sastojak Tiens Vejkana su hladno prešana ulja pšeničnih klica koje su jedan od najpoznatijih izvora vitamina E. Glavni sastojci: Ulje pšeničnih klica, lecitin, beta-karoten. Vejkan je jedan od naših najtraženijih preparata. Preporučamo ga svima, a posebno onima koji imaju problema sa cirkulacijom.

saznaj više

Flexi

Glukozamin, Chondroitin, Hijaluronska kiselina, Agaricus Blazei, Kurkuma, Đavolja kandža. Vrhunski proizvod za sve koji imaju problema sa zglobovima. Posebno preporučamo sportašima i ljudima koji naporno rade. Zbog svoje djelotvornosti postao je jedan od najprodavanijih preparata u Tiensu.

saznaj više

Naše preporuke i savjeti zasnovani su na teoriji 5 elemenata,

Teorija 5 elemenata 
U tradicionalnoj kineskoj medicini pet su elemenata (drvo, vatra, zemlja, metal i voda) temeljni elementi našeg univerzuma koji odgovaraju Proljeću, Ljetu, Kasnom Ljetu, Jeseni i Zimi. U stanju ravnoteže, pet unutarnjih organa (jetra, srce, slezena, pluća i bubrezi) potiču jedan drugoga kako bi ojačali tijelo i produžili vijek života.

teorija 5 elemenata

Kada uzimati preparate

biološki sat rada organa

Kako naručiti 

Konzultacije i naručivanje na mob . : 
01 3907 189 

U Zagrebu Tiens preparate i aparate možete kupiti u našem centru: 
"Natura", Ilica 219a, Zagreb 

Radno vrijeme 
pon.- petak od 9h do 18h 
(pauza  13-15)
Izvan Zagreba preparate šaljemo poštom. Plaćanje pouzećem. 
 Osiguran besplatni parkinga. Samo nam se javite kako bi vam podigli rampu na parkiralištu.