Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

Naručite preparate i aparate

Hranjivi super kalcij u prahu

Stigao je hranljivi super kalcij u prah jedinstvenog sastava i djelovanja:

- Mikrokristalni kalcij hidroksiapatit 
- Vitamin K2 
- Vitamin D3 
- Proteini iz kravljeg kolostruma 
- Morska magnezijeva sol 
- Riblji kolagen 
- Inulin cikorije 
- Zobena vlakna 
- Izomalto-oligosaharidi

Ključni benefiti

Kalcij hidroksiapatit je posebno učinkovit u održavanju koštane mase, sprječavanju njezina gubitka i povećavanju gustoće kostiju. Vitamin K2 i vitamin D3 potiču apsorpciju kalcija u crijevima i njegovo taloženje u kostima Magnezij promiče ravnotežu kalcija, pomičuću nutrijenat u kosti. Kolagen: Budući da je 22% kostura sastavljeno od proteina, kalcij u kombinaciji s kolagenom pomaže u sprječavanju gubitka koštane mase. Kolostrum se uspješno koristi za povećanje apsorpcije kalcija. Prirodno prebiotici– inulin i izomalto-oligosaharidi – reguliraju crijevnu mikrofloru promičući reapsorpciju kalcija u tankom crijevu. Aromatizirano s kakaovim prahom, kokosovim mlijekom u prahu i prstohvatom ekstrakta listova stevije, za izvrstan okus!

Važno je zapamtiti da se prirodni kalcij nalazi u ionskom obliku. Jedinstveni super kalcij u prahu dobiven isključivo iz organskih izvora. Sadrži lako apsorbirajuće, ionizirane spojeve kalcija.

Mikrokristalni kalcij hidroksiapatit

U TIENS Super kalciju u prahu, kalcij je u jedinstvenom obliku kalcij hidroksiapatita. Kalcij hidroksiapatit se dobiva enzimskom hidrolizom iz kostiju mladog goveda s Novog Zelanda, a tijekom procesa sačuvane su svi vrijedni sastojci. Brojna istraživanja pokazala su da je kalcij hidroksiapatit djelotvorniji u održavanju koštane mase te da bolje usporava i sprječava gubitak koštane mase u odnosu na druge izvore kalcija. Njegova jedinstvena enzimska koštana formulacija daje mu visoku razinu apsorpcije.

Vitamin K2

Vitamin K2 održava i poboljšava mineralnu gustoću kostiju. Da bi kalcij doprio do kosti, potreban je vitamin K2. Kalcij je mineral najčešće povezan s zdravljem kostiju, budući da je primarna komponenta strukture kostiju. No, kalcij se također može naći u arterijama i krvnim žilama, gdje se često sakuplja. Ako se kalcij ne usvoji u kostima, ostaje u vašim arterijama, što uzrokuje njihovu neelastičnost. Vitamin K2 promiče elastičnost arterija sprečavanjem nakupljanja kalcija u krvnim žilama.

Vitamin D3

  Vitamin D, naročito njegov aktivni oblik, vitamin D3 (kolekalciferol) nužan je za izgradnju i održavanje zdravih kostiju. Pomaže tijelu u apsorbiranju kalcija i fosfora. Kalcij, primarna komponenta kostiju, može biti apsorbiran samo uz prisutnost vitamina D. Istraživanja pokazuju da ljudi koji unose dovoljno vitamina D i kalcija u organizam, mogu usporiti gubitak koštane mase, spriječiti pojavu osteoporoze i smanjiti frakture kostiju. 

Goveđi Kolostrum

Goveđi kolostrum je vrlo hranjiva prva hrana za novorođenu telad, koju krava proizvede neposredno nakon teljenja. Bogat je različitim nutrijentima kao što su proteini, masnoće, vitamini, makro i mikronutrijenti te antitijela koja potiču razvijanje imuniteta kod mladog goveda. Goveđi kolostrum je bitan za imunološki sustav, opskrbljen je faktorima rasta i popravka tkiva, koji osiguravaju podršku imunitetu kao i izvanredne sposobnosti jačanja mišića i kostiju.

Morska magnezijeva sol

Morska magnezijeva sol je čisti prirodni oblik magnezija koji sadrži najmanje 55% magnezija koji potječe iz čistih voda sa francuske obale. Magnezij pomaže kalciju u održavanju zdravih i snažnih zubi i kostiju. Magnezij smanjuje umor i podupire živčani sustav - često se smatra prirodnim "antistresnim" proizvodom. Doprinosi pravilnom radu mišića, pomažući u njihovom opuštanju i smanjenju grčeva.

Riblji kolagen

 Kolagen je složeni strukturni protein koji pomaže u održavanju čvrstoće i fleksibilnosti kože, ligamenata, zglobova, kostiju, noktiju i kose. Radi se o kolagenu tip I, poznat i kao temelj lijepe kože, snažnog vezivnog tkiva i čvrstih kostiju. Poznato je da riblji kolagen, zbog manjih čestica, ima najbolju sposobnost apsorpcije i biodostupnosti među ostalim vrstama. Zbog visoke apsorpcije, riblji se kolagen smatra se najboljim izvorom kolagena za zdravlje i ljepotu.

Inulin cikorije

Inulin je vrsta topivog vlakna koje se nalazi u mnogim biljkama. Ne može se probaviti u tankom crijevu. Umjesto toga, putuje do debelog crijeva, gdje funkcionira kao prebiotički izvor hrane za crijevnu mikrofloru. Ljudska crijevna mikroflora pretvara inulin u kratkolančane masne kiseline, koje njeguju stanice debelog crijeva i daju različite druge zdravstvene prednosti. Podržavajući rast korisnih crijevnih bakterija, Inulin pridonosi zdravom debelom crijevu. Mnogo je znanstvenih dokaza da inulin povećava sposobnost apsorpcije kalcija.

Redovita članska cijena:  91,81 € / 691,74 kn
Iskoristite i popust iz paketa učlanjenja.

Kako naručiti

Konzultacije i naručivanje na : 
 - 01 3907 189 
 - kontakt@natura-odabrano.com

 Izvan Zagreba preparate šaljemo poštom. Plaćanje pouzećem. 
 U Zagrebu proizvode možete kupiti u našem centru: 
 "Natura", Ilica 219a, Zagreb 

 Radno vrijeme: 
 pon.- petak od 9h do 18h (Pauza od 13h do 15h)

 Osiguran besplatni parkinga. Samo nam se javite kako bi vam podigli rampu na parkiralištu.