Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

Naručite preparate i aparate

Holikan

Sastav: ekstrakt koštica grožđa (Vitis vinifera) Pakiranje sadrži 60 kapsula

DJELOVANJE: Holikan, zahvaljujući tvarima koje sadrži, može pomoći kod opadanja zdravlja usljed starenja i održanju cjelokupnog blagostanja: - Održava ravnotežu lipida u krvi. - Ima snažna antioksidativna svojstva - sprječava formiranje slobodnih radikala te ih uklanja iz tijela. - Utječe na regulaciju apsorpcije hranjivih tvari u krvi. - Igra važnu ulogu u zaštiti kardiovaskularnog sustava: poboljšava elastičnost krvnih žila - Poboljšava elastičnost kože i regenerira ju. 
DOZIRANJE 2 kapsule dnevno (između 11:00-13:00 sati I između 19:00-21:00 sat). Preporuča se uzimanje uz čašu vode

Resveratrol je biljni antioksidans koji se nalazi u košticama grožđa. On ima antibiotičko i protuupalno djelovanje, sprječava oksidaciju i mutagenezu, djeluje kao snažni antioksidans koji štiti stanice organizma od štetnog utjecaja slobodnih radikala, normalizira razinu kolesterola i triglicerida u krvi, uklanja taloge na stijenkama krvnih žila i čisti krvne žile, poboljšava cirkulaciju krvi i time doprinosi sprječavanju ateroskleroze i drugih kardiovaskularnih bolesti.

Tiens Holikan u kapsulama je  napravljen pomoću moderne bioinženjering metode i samo se najkvalitetnije grožđe  koristi u njegovoj proizvodnji.