Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

nazovite nas: 01 3907 189 

Pročišćivač voća i povrća, mesa, vode…

OZONATOR NOVE GENERACIJE

Predstavljamo vam jedinstveni pročišćivač voća, povrća, mesa, vode, zraka. Preporučujemo ga svima. 

Uklanja pesticide na voću i povrću, razgrađuje hormonske dodatke u mesu i morskoj hrani, uništava bakterije, izbjeljuje i otklanja tvrdokornu prljavštinu, održava hranu svježom, pročišćava vodu i alkalizira je i na taj način nam pomaže da zdravije živimo.   

Ozdravite svoju hranu.  To je ključ zdravlja

PROČISTITE VOĆE I POVRĆE OD PESTICIDA, MESO OD ANTIBIOTIKA I HORMONA RASTA, VODU OD BAKTERIJA I OTROVA, ZRAK..

Pročistite voće i povrće

Danas je nužno pročistiti voće i povrće od svih otrova kojim ga špricaju. Te uništiti štetne bakterije, a posebno e-coli i slične koje mogu nanijeti veliku štetu. Nakon uključenja, stavite spravljač pjene na dno posude s vodom. Tako ćete ukloniti preostale pesticide i katalizatore iz voća i povrća, Nakon što je očišćeno ovim uređajem, voće i povrće ne gubi hranjivu vrijednost.

Pročistite meso

Nakon uključenja, stavite spravljač pjene na dno posude s vodom. Tako ćete ukloniti mesne antibiotike i hormone. Korištenjem ovog uređaja, ribe, škampi i školjke bit će oslobođene neugodnog ribljeg mirisa, opasnih bakterija i antibiotika, pa meso postaje elastično i ukusno. Nakon što je očišćeno ovim uređajem, meso ne gubi hranjivu vrijednost.

detoksikacija vode

Pročistite vodu

98% vodećih proizvođača flaširane vode koristi ozon prije flaširanja. Naravno da to isto i vi možete učiniti i uštedjeti.
Napravite živu, alkaliziranu vodu punu kisika.
Nakon 10 minuta djelovanja u vodi, spravljač pjene može ukloniti preostali klor iz vode, sterilizirati vodu, rastaviti teške metale i anorganske tvari. Voda je pitka 20 minuta nakon isključenja uređaja

Pročistite akvarij

Uklanjanje bakterija, povećanje kisika i spriječavanje patoloških promjena u akvariju
Direktno stavite spravljač pjene u akvarij i molekule ozona ulaze u vodu te oslobađaju kisik. Ovo može ukloniti bakterije, oksidirati nečistoće i spriječiti ribu od truljenja. Ako ga koristite svaki dan otprilike 5 minuta, uređaj može ukloniti parazite, zaraze i mikrobe. 

Uklonite neugodne mirise

Uklanjanje mirisa iz novouređenih prostorija i namještaja
Ovaj uređaj može efikasno ukloniti štetne plinove sa novog namještaja i iz novouređenih prostorija, kao što su formaldehid i miris boje. Smanjuje iritaciju kod čovjeka te efikasno održava dišno i psihičko zdravlje. Kad zatvorite vrata i prozore uvijek uključite uređaj na 30 minuta, ljudi smiju ući u prostoriju tek 15 minuta nakon isključenja.

Sterilizacija

Ozon se koristi za sterilizaciju instrumenata u bolnicama.

Nakon stavljanja posuđa i ostalih predmeta u posudu, stavite spravljač pjene u vodu te dodajte malo deterdženta. Poslije 15 minuta, nema više bakterija i predmeti su kao novi. Ozonirajte bočice, četkice za zube i drugi predmeti u vodi 15 minuta, 

TIENS NOVA GENERACIJA PROČIŠĆIVAČA

  • Moderan dizajn - Pravokutan oblik, crno-bijelo kućište, veliki i koncizni LCD displej
  • Kontrola dodira - Kontrolni sustav dodira, veliki LCD displej s četiri programa – voće, povrće, posuđe i meso; pristisak na bilo koji od njih na 1 sekundu za početak rada, još jedan pritisak za zaustavljanje olakšava rukovanje aparatom. Sistem će uključiti uštedu energije nakon 2 minute mirovanja. LCD će se isključiti i uštediti vaš novac.
  • Veći stupanj otpuštanja ozona - TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća ll. generacije može udvostručiti emisiju ozona po jedinici, dajući bolje performanse sterilizacije.
  • Poboljšani kamen za ozoniranje - Veči kamen za ozoniranje može raspršiti više ozona tijekom istog perioda, što rezultira uravnoteženijom i bržom dezinfekcijom.
  • Štedi energiju i lagan je - DiCHO Pročišćivač voća i povrća nije štetan za okoliš jer za svoj rad koristi samo 15 W. Lagan je, teži 1.2 kg. 

Što je zapravo pročišćivač voća i povrća i kako radi?

TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća je uređaj za čišćenje u kojem je integriran princip biotehnologije, elektronike i mehanike zajedno, s inteligentnim čipom koji kontrolira aplikaciju i primjenu ozona (O3) u svakodnevnom životu. Uređaj koristi snažan oksidativni učinak ozona kako bi proizveo funkciju dezinfekcije, uklanjanja ostatka nusprodukta raspada bakterija, neugodnih mirisa i produživanja svježine hrane. 

Što je zapravo ozon i kako se stvara?

Ozon (O3) je oblik kisika koji ima jedan atom kisika više od atmosferskog kisika (O2) koji udišemo. Ozon se prirodno nalazi u stratosferi, gdje je kisik izložen djelovanju ultraljubičastih zraka i visokoj količini električnoj potencijala munja. Te molekule prirodno teže tome da se vrate u normalu, stabilno stanje i otpuste višak atoma kisika. 

Kako se taj mehanizam koristi za čišćenje bakterija i pesticida i kako održava našu hranu svježijom?

Kada molekula ozona dođe u kontakt sa staničnim membranama bakterija, nastaje reakcija oksidativnog proboja koja stvara male rupice u zidu stanicu. Dovoljna količina atoma kisika može probiti staničnu membranu bakterijskih stanica. To vodi do lize bakterijskih stanica i stanica se počinje dezintegrirati što s vremenom dovodi do smrti bakterija.

Kako Pročišćivač voća i povrća eliminira viruse?
Slični mehanizam događa se s virusima. Iako oni ne sadrže staničnu membranu kako bakterije, obično su zaštićeni proteinskom ovojnicom. 
Jedna molekula kisika uništava viruse difuzijom kroz proteinsku ovojnicu u jezgru nukleinske kiseline, rezultirajući štetom na virusnoj RNA.

Može li Pročišćivač  eliminirati pesticide s hrane poput voća i povrća?

Da, TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća može eliminirati pesticide s površine hrane. Ozon je visoko reaktivan i može oksidirati na površini kemikalija i pesticida mijenjajući time kemijski sastav i pretvarajući ga u inertnu supstancu.

Specifikacija uređaja
Naziv uređaja TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća
Garancija 2 godine.
Određen napon 220V.
Određena jačina 15W
Određene frekvencije 50Hz
Maksimalno podešavanje trajanja 60 minuta

TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća ll.generacije ima EC Declaration of Conformity, CE oznaku, 
koji odgovara uvjetima EU u vezi sigurnosti, zaštite okoliša i učinkovitosti električne energije.

Nazovite nas i uštedite.

Članska cijena 2.494,00 kn.
Besplatna dostava.

Kako naručiti?

Konzultacije i naručivanje na mob . :

- 092 371 8285
- 01 3907 189
- mail: kontakt@natura-odabrano.com

Izvan Zagreba preparate šaljemo poštom. Plaćanje pouzećem. Besplatna dostava za uplatu na žiro račun.

U Zagrebu sve preparate i aparata možete kupiti u našem centru:
"Natura", Ilica 219a, Zagreb

Radno vrijeme:
pon.- petak od 9h do 18h 
subotom od 9h do 13h.  

Tiens je prisutan u 190 država svijeta. Za detaljne informacije za pojedine države svijeta nazovite nas.
Slovenija  / Njemačka / Srbija / Bosna i Hercegovina /