Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

nazovite nas: 01 3907 189 

Ozonatori

Upoznajte naš mali ozonator i ionizator  koji je danas potreban svima. 

Multifunkcionalni pročišćivač hladnjaka, auta, ormara, wc-a...

Multifunkcionalni pročišćivač proizvodi ozon i negativne ione kako bi otklonio bakterije, gljivice, viruse i neugodne mirise. 
U hladnjacima sterilizira i produžuje svježinu hrane na policama i zadržava čistoću i svježinu cijelog hladnjaka.  

Stavljen u aute, ormare, WC i ormariće  uklanja neugodne mirise.  Te daje osjećaj svježine i čistoće u prostoru. Otklanja neugodne mirise iz obuće i odjeće. Dezinficiranje prostora izloženih patogenim bakterijama, virusima i gljivicama što je jako korisno za hladnjak, ormare, auto ili wc...

 TRI STUPNJA RADA:

- Niski stupanj rada: Nakon punjenja može biti neprestano u hladnjaku, ormaru, autu, wc-u do 45 dana.

- Srednji stupanj rada:Nakon punjenja može biti neprestano u radu do 40 dana. 

- Visoki stupanj rada: Nakon punjenja može biti neprestano u radu do 35 dana. 

Što je zapravo mali ozonator i kako radi?

TIENS Multifunkcionalni pročišćivač hladnjaka je uređaj  u kojem je integriran princip biotehnologije, elektronike i mehanike zajedno,. Uređaj koristi snažan oksidativni učinak ozona kako bi proizveo funkciju dezinfekcije, uklanjanja  neugodnih mirisa i produživanja svježine hrane. 

Što je zapravo ozon i kako se stvara?

Ozon (O3) je oblik kisika koji ima jedan atom kisika više od atmosferskog kisika (O2) koji udišemo. Ozon se prirodno nalazi u stratosferi, gdje je kisik izložen djelovanju ultraljubičastih zraka i visokoj količini električnoj potencijala munja. Te molekule prirodno teže tome da se vrate u normalu, stabilno stanje i otpuste višak atoma kisika. 

Kako se taj mehanizam koristi za čišćenje neugodnih mirisa i bakterija  i kako održava našu hranu svježijom?

Kada molekula ozona dođe u kontakt sa staničnim membranama bakterija, nastaje reakcija oksidativnog proboja koja stvara male rupice u zidu stanicu. Dovoljna količina atoma kisika može probiti staničnu membranu bakterijskih stanica. To vodi do lize bakterijskih stanica i stanica se počinje dezintegrirati što s vremenom dovodi do smrti bakterija.

Kako Ozon eliminira viruse?
Slični mehanizam događa se s virusima. Iako oni ne sadrže staničnu membranu kako bakterije, obično su zaštićeni proteinskom ovojnicom.  Jedna molekula kisika uništava viruse difuzijom kroz proteinsku ovojnicu u jezgru nukleinske kiseline, rezultirajući štetom na virusnoj RNA.

Tiens pročišćivač voća i povrća

Nova generacija pročišćivača voća i povrća stigla je u Hrvatsku!

TIENS pročišćivač voća i povrća je najsuvremeniji, inteligentni uređaj za kućanstvo koji je dizajniran da nam pomogne pročistiti hranu koju jedemo svaki dan poput voća, povrća, mesa, ribe i morskih plodova, kao i žitarica. 

Sa svojom naprednom tehnologijom, uređaj može ukloniti onečišćenja hrane poput pesticida, bakterija i drugih štetnih tvari, osiguravajući sigurnost i svježinu hrane na stolu.

Može se koristiti na mnogo različitih načina u našim životima kako bismo zaštitili svoje zdravlje i poboljšali kvalitetu života

detaljnije

Kako naručiti?

Konzultacije i naručivanje na mob . : 
 - 01 3907 189 
- mail: kontakt@natura-odabrano.com 

Izvan Zagreba preparate šaljemo poštom. Plaćanje pouzećem. 
U Zagrebu sve preparate i aparata možete kupiti u našem centru: "
Natura", Ilica 219a, Zagreb 

Radno vrijeme: 
pon.- petak od 9h do 18h 
subotom od 9h do 13h.