Tiens odabrano iz Nature

Zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj

nazovite nas: 01 3907 189 

Poslovna prilika

Preporučite i zaradite.


Poslovna prilika za sve koji žele raditi sa vodećom kineskom kompanijom na polju zdravlja i poslovnih mogućnosti. 

Upoznajte se sa Tiensom vodećom kompanijom u svijetu na polju kineske tradicionalne medicine.  Upoznajte se sa našom poslovnom prilikom koja će vam omogućiti da na jednostavan način  dođete do visokih provizija i zarade.

Najbolji izbor za sve osobe koje se bave brigom o zdravlju. Ponudite svojim klijentima i poznanicima Tiens. Time će te obogatiti svoju ponudu i imati bolje rezultate za klijente.

Upoznajte se sa našim preparatima i aparatima, preporučite ih i vi počinjete zarađivati i stvarati vlastiti posao. Dovoljno je da ih uputite na nas i vi primate bonus za sve njihove kupnje. 

  • Imate svoju kliniku, biljnu ljekarnu, centar alternative, salon za masažu li fitnes ili se bavite bilo kojom oblašću zdravlja  za vas imamo idealnu ponudu. 
  • Ako ste alternativac ili se bavite zdravljem ovo je idealna prilika za vas. Jer možete svojim klijentima i poznanicima ponuditi NAJBOLJE IZ KINE. 
  • Ako niste alternativac, a treba vam posao i zarada, samo nam se obratite i vaš posao starta. Zaradite jednostavnom preporukama.

Priključite se našem timu i zarađujte.

 Nazovite nas na: 
+385 92 371 8285 
01 3907 189

AKCIJE !
Odabrane Akcije u Tiensu: Hiper čaša -50%. Madrac zdravlja -50%, sliping -40%, mali ozonator - 50%,  koncentrat kineske datulje 1+1 gratis   

detaljnije

Tiens je prisutan u 190 država svijeta. Za detaljne informacije za pojedine države svijeta nazovite nas.
Slovenija  / Njemačka / Srbija / Bosna i Hercegovina /